Viedās dāvanas – kā izvēlēties īsto?

Ziemassvētki un tuvojošais jaunais gads ir dāvanu un svētku laiks. Savus tuvākos – vecākus, otro pusīti, ģimenes locekļus – vēlamies pārsteigt ar ko patiesi vērtīgu un noderīgu. Īpaši, ja kāds ir nolēmis uzsākt jaunu gadu ar kādu aktīvu apņemšanos, piemēram, sportošanu vai citu veselību veicinošu aktivitāti, lieliska dāvanas izvēle būs viedā ierīce, kas atbalstīs un motivēs! Lai neapjuktu plašajā viedpulksteņu un citu aksesuāru klāstā, iepazīsties ar “Garmin” viedo dāvanu gidu, kas palīdzēs atrast vispiemērotāko ierīci tavam tuviniekam!

DĀVANAS SKRĒJĒJIEM

Skriešanas entuziastiem un profesionāļiem koncentrēties uz jauniem sasniegumiem un nezaudēt motivāciju palīdzēs Fererunner 55. Neatkarīgi no prasmju līmeņa, Forerunner 55 ļaus sekot līdzi skriešanas statistikai un vispārējai ķermeņa labsajūtai. Viegls un ērts pulkstenis būs ideāli piemērots gan sportiskām aktivitātēm, gan ikdienai.

Forerunner 945 LTE izstrādāts, lai palīdzētu sportistiem vienmēr būt sasniedzamiem. Pulkstenis nodrošina izsekošanas un drošības funkcijas, vienlaikus apkopojot detalizētus treniņu veiktspējas datus un piedāvājot visas viedpulksteņa funkcijas, kas pieejami Garmin lietotājiem.

DĀVANAS RITEŅBRAUCĒJIEM

Edge 530 ir viegls GPS riteņbraukšanas dators būs lietderīgs jebkurā izbraucienā, gan pārvietojoties pa pilsētu, gan ārpus tās! Tajā iestrādāta karšu sistēma, kas ļaus droši pārvietoties, kā arī sekot līdzi ķermeņa labsajūtai slodzes laikā un brauciena dinamikas datiem. Edge 530 būs vērīga dāvana pieredzējušiem velobraucējiem, kuri ir gatavi piedzīvojumiem.

Tacx Boost – riteņbraukšanas trenažieris, kas ļauj trenēties visu gadu un nodrošinās galvenās treniņu funkcijas kā pretestības kontrole un reālistiskas braukšanas imitācija. Kluss un moderns trenažieris, ar slēgto pretestības bloku, ļaus braukt jebkurā laikā, netraucējot apkārtējiem.

Savukārt, par drošību diennakts tumšajā laikā parūpēsies atpakaļskata lukturis Varia RTL515. Tas nodrošina, ka velosipēds ir redzams arī citiem satiksmes dalībniekiem, tāpēc noderēs gan bērniem, gan pieaugušajiem. Savienojot ar saderīgu Garmin ierīci vai viedtālruni informēs par automašīnām, kas tuvojas no aizmugures.

DĀVANAS IKDIENAS LABSAJŪTAI

Dzīvot veselīgāk palīdzēs Venu 2 / 2S, GPS viedpulkstenis, kas ir izstrādāts aktīvā dzīvesveida piekritējiem ar uzlabotām veselības uzraudzības un fitnesa funkcijām. Pieejams divos izmēros ar akumulatora darbības laiku līdz 11 dienām, iebūvēto mūzikas klausīšanas un Garmin Pay bezkontakta maksājumu funkcijām, viediem paziņojumiem un citām iespējām vēl labākai ikdienai.

Mūzikas cienītājiem īpaši noderīgs būs Venu Sq Music Edition viedpulkstenis. Tajā iespējams sekot līdzi veselības un labsajūtas rādītājiem ikdienā un treniņu laikā. Lietojot pulksteni, iespējams saņemt viedos paziņojumus, izmantot Garmin Pay un citas Garmin piedāvātas fitnesa un labsajūtas funkcijas.

Sievietēm piemērots būs elegantais viedpulkstenis Lily ar neticami mazu, 34 mm pulksteņa korpusu un izsmalcināto rakstaino pulksteņa ekrānu. Nodrošinot visas nepieciešamās tehniskās un fitnesa funkcijas, pulksteni varēs piesakņot jebkādam stilam un gaumei ar dažādu krāsu, materiālu maināmām jostiņām.

DĀVANAS PIEDZĪVOJUMU MEKLĒTĀJIEM

Ar Power Glass saules uzlādes ekrānu un pielāgojamu enerģijas pārvaldīšanas režīmu fēnix 6 Solar Edition kļūs par lielisku atbalstu jebkādā piedzīvojumā. Tas nodrošina apmācības funkcijas, iebūvēto kartēšanu, mūzikas straumēšanu un daudz ko citu. Paplašinātais fitnesa profilu funkcionāls sevī iekļaus sporta lietotnes sērfošanai, kalnu riteņbraukšanai un iekštelpu kāpšanai.

Instinct Solar GPS viedpulkstenis radīts, lai pārvarētu ierastās normas, iekarotu augstākos kalnus un izaicinātu sevi. Saules enerģijas uzlādes funkcija ļaus izbaudīt vēl nebijušu akumulatora darbības laiku, bet iebūvētās sporta lietotnes peldēšanai, skriešanai, riteņbraukšanai, pārgājieniem, airēšanai un citam – sasniegt savus mērķus.

DĀVANAS AUTOENTUZIASTIEM

Automašīnas atslēgas izmēra Garmin Dash Cam Mini 2 piedāvā sekot līdzi notiekošajam apkārt un fiksēt notikumus uz ceļa. Tas arī nodrošina balss vadības tehnoloģiju un izteiksmīgas 1080p automātiskās ierakstīšanas iespējas. Ar plato 140 grādu objektīvu un Garmin Clarity HDR optiku šī kamera spēj nodrošināt drošību, tverot sīkākas brauciena detaļas.

Garmin DriveSmart, portatīvā GPS satelīta navigācijas sistēma, kas autovadītājiem brauciena laikā sniedz vēl nebijušu brīvību. Garmin DriveSmart sērijas modeļi aprīkoti ar 6, 7 vai 8 collu augstas izšķirtspējas displeju, kas ļaus vadītājam ērti caurskatīt brauciena maršrutu. Pateicoties detalizēti izstrādātai Eiropas kartei, šī satelītu navigācijas ierīce būs lielisks pavadonis gan ģimenes izbraukumiem nedēļas nogalē, gan ikdienas maršrutiem, jo satur tādas noderīgas funkcijas kā vides zonas maršrutēšana, brīvroku zvanīšana un balss pārvaldība.

Garmin radījis revolucionārus panākumus automobiļu rūpniecībā un ieņēmis nozīmīgu vietu šajā nozarē. Apņemoties izstrādāt lietotājam draudzīgus, pārnēsājamus navigācijas risinājumus, kas ikdienas auto vadītājiem nodrošina laika un degvielas ekonomijas priekšrocības. Garmin uzskata, ka katra diena ir iespēja panākt vairāk. Vairāk informācijas virtuālajā preses telpā: https://newsroom.garmin.com/newsroom/.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar