Velosipēda iegāde internetā – ērts un izdevīgs risinājums

Atšķirībā no veikaliem un tirdzniecības centriem, internets tev pieejams visu diennakti, teju ikvienā pasaules vietā. Izraugoties preci, vari to darīt nesteidzīgi, iepazīstoties ar svarīgākajām detaļām, izpētot citu pircēju atsauksmes un galu galā dodot priekšroku tieši tam pārdevējam, kas piedāvās augstu kvalitāti un izdevīgu cenu.

Mūsdienās internetā atrodamas gan sadzīvē nepieciešamas lietas, apģērbs un pārtika, bet arī dažādi pakalpojumi, elektronika un preces aktīvai atpūtai.  Īpaši izdevīgi tiešsaitē atrodamie veikali ir gadījumos, kad nepieciešams veikt kādu lielāku pirkumu – par salīdzinoši lielāku summu iegādāties lietu, kam paredzēts ilgs kalpošanas laiks. Interneta veikalā varēsi ne tikai ietaupīt naudu, bet arī izraudzīties īsto piedāvājumu no bagātīga preču un pakalpojumu klāsta. Viens no šādiem pirkumiem ir velosipēds – izmantojot īpašos piedāvājumus, būs iespējams ieekonomēt pat vairākus simtus eiro, turklāt divriteņu izvēle nereti ir ievērojami plašāka nekā velo veikalos. Tiesa, izraugoties riteni internetā, ir īpaši būtiski dot priekšroku uzticamam pārdevējam, kas piedāvā oriģinālus produktus un garantē to kvalitāti.

Bikko.lv – zīmoli, kas guvuši atzinību starp miljoniem velo entuziastu

Interneta velo veikals Bikko.lv – tā ir izvēle, ar ko nav iespējams kļūdīties. Veikala piedāvājumā ir dažādu veidu un ražojumu velosipēdi, riteņu rezerves daļas, piederumi un aksesuāri, kur ikviens viegli atradīs meklēto. Bikko.lv galvenā prioritāte ir apmierināts klients tāpēc veikals nodrošina nemainīgi zemas cenas, augstu kvalitāti un ērtu un ātru pirkuma piegādi. Mājas lapa ir viegli pārskatāma, bet preces iegādes process norit bez liekiem sarežģījumiem – preces izkārtotas skaidri saprotamās kategorijās, ļaujot viegli atlasīt sev interesējošos produktus, izraudzīties ražotāju, detaļas un cenu kategoriju. Interneta veikala piedāvājums tiek pastāvīgi papildināts un atjaunots, pircējiem tiek piedāvāti arvien jauni velo modeļi, un sortiments regulāri tiek pielāgots jaunākajām tirgus tendencēm un klientu vēlmēm un vajadzībām.

Bikko iespējams iegādāties vairāku plaši pazīstamu zīmolu ražojumus, kuru kvalitāti novērtējuši miljoniem velo entuziastu visā pasaulē. Šeit atradīsi Merida, Unibike, Romet, Karbon un citu brendu velosipēdus, starp kuriem ikviens var izraudzīties sev piemērotāko divriteni, ņemot vērā gan atšķirīgās cenas, gan dažādos tehniskos parametrus. Tāpat Bikko.lv pieejami ASV zīmola ODI grips ražojumi, ka īpaši iecienījuši BMX profesionāļi. Katram velosipēdam pievienota detalizēta informācija un vairāki labi pārskatāmi attēli, kas ļauj sīki izpētīt pat visniecīgākās riteņa detaļas. Jau pavisam drīz veikala sortimentu plānots papildināt ar virkni jaunu zīmolu, tai skaitā Latvijā vēl nebijušo Azimut – vidējās cenu kategorijas pārstāvi, kas ik gadu veido jaunus divriteņus, sekojot līdzi pasaules tirgus tendencēm un nodrošinot pircējus ar jaunākajām inovācijām. Tāpat, tuvojoties vasarai, Bikko atradīsi Embassy pludmales velosipēdus – īpaši pievilcīga dizaina komfortablus riteņus, kas ir kā radīti patīkamiem laikapstākļiem un nesteidzīgiem izbraucieniem gar jūras malu. Interneta veikala sortimentā pieejami ne tikai dažādi divriteņi pieaugušajiem (kalnu, šosejas, hibrīda, pilsētas, tūrisma, pludmales riteņi, BMX un DIRT velosipēdi, elektrovelosipēdi un saliekamie riteņi), bet arī īpaši veidoti braucamrīki bērniem un pusaudžiem. Lai nekļūdītos ar izvēli, šie riteņi sakārtoti atbilstoši bērna auguma parametriem, tādējādi ļaujot izraudzīties tieši to velosipēdu, kas nodrošinās pēc iespējas ērtāku un drošāku braukšanu, samazinot risku gūt traumas un kaitēt augošā organisma veselībai.

Plašs velo piederumu un aksesuāru klāsts

Interneta veikalā Bikko.lv velosipēdu rezerves daļas, piederumus un aksesuārus piedāvā tādi zīmoli kā Sigma, Schwalbe, Shimano, Continental, Giro, BETO, turklāt sortiments ir neizmērojami plašs. Šeit iespējams iegādāties dubļu sargus, augstvērtīgas riepas, rāmjus un dakšas, bremzes un bremžu klučus, pārslēdzēju troses, stūres sistēmas un pārvades sistēmas detaļas. Rūpējoties par velobraucēja komfortu, interneta veikalā atradīsi aizsargus, pudeļu turētājus, bagāžas nodalījumus, pumpjus, zvaniņus, bērnu krēsliņus un virkni citu piederumu, kas ievērojami uzlabos braukšanas kvalitāti un lieti noderēs gan tālākos pārbraucienos, gan pārvietojoties ikdienā. Tāpat padomāts arī par velosipēda kopšanu un remontu – pieejamas dažādas smērvielas un eļļas, instrumenti un atslēgas, kā arī statīvi, kas ļaus brīvi remontēt braucamrīku paša spēkiem. Ja esi iecerējis velosipēdu izmantot sportam vai veselības stiprināšanai, neaizmirsti par spidometru un pulsometru. Zīmola TopAction velo dators pieejams par īpaši draudzīgu cenu, turklāt tā unikālais dizains lieliski papildinās ikviena veida divriteņa vizuālo tēlu.

Vairums piedāvājumā atrodamo preču pieejamas uz vietas, veikala noliktavā. Tādējādi pasūtījumu tu saņemsi jau nākamajā dienā pēc pirkuma veikšanas. Katrs pirkums ir apdrošināts, un uzticams kurjers tev to atgādās līdz pat norādītajai vietai. Ja neesi drošs par savu izvēli vai pirkuma veikšanas brīdī tev radušās kādas neskaidrības, zvani uz Bikko konsultatīvo tālruni – zinošs pārdevējs labprāt atbildēs uz visiem taviem jautājumiem un palīdzēs pieņemt nekļūdīgu lēmumu.

TOP Komentāri

avatar