Vegānfestivāla ieskaņu koncerts – jau nākamnedēļ

9.augustā Lastādijas kvartālā (Turgeņeva ielā 15) norisināsies Vegānfestivāla ieskaņu koncerts, kurā uzstāsies Rihards Saule, Kris & Oz un Simple Man. Pasākuma mērķis ir aizvadīt vakaru labas mūzikas, gardu uzkodu un dzērienu pavadībā, vācot ziedojumus Vegānfestivāla organizēšanai.

Mūziķis Rihards Saule priecēs ar savu ģitārspēli un neparasto balss skanējumu; no konkursa Supernova pazīstamā indie soul grupa Kris & Oz – ar suģestējoši sapņainu mūziku, bet Simple Man iekustinās klausītājus rokmūzikas ritmos. Visi mākslinieki atbalsta Vegānfestivālu ar savu radošo darbu, nesaņemot par to atlīdzību.

Apmeklētājiem būs iespēja nogaršot dažādus vegāniskus gardumus – sojšliku, burkānlasi, paštaisītu humosu, kūkas, brauniju un trifeles. Būs arī dzērieni – gan silta tēja, gan – auksts alus, ko piedāvās alus darītava Nurme.

Ieskaņu koncerts ievada Vegānfestivālu, kas norisināsies 24. augustā Esplanādē. Vegānfestivāls ir biedrības “Dzīvnieku brīvība” organizēts pasākums, kas ir vienlaikus kopābūšanas un garda ēdiena svētki kā arī iespēja apmeklētājiem izglītoties jautājumos par vegānisku uzturu un dzīvesveidu.

“Iepriekšējo gadu pieredze liecina, ka ieskaņu koncertos parasti notverama tā pati pozitīvās atmosfēras pieredze, kas ir piedzīvojama pašā Vegānfestivālā. Turklāt ieskaņu koncerti sava mazākā formāta dēļ mēdz labāk patikt cilvēkiem, kas nejūtas ērti lielos pasākumos,” saka festivāla galvenā koordinatore Bella Briška.

Vegānfestivāls un tā ieskaņu koncerts norisinās jau trešo gadu pēc kārtas. Šogad ieskaņu koncerts noritēs Lastādijā – vēsturiskajā Rīgas ostas kvartālā pie Zinātņu akadēmijas, kas pēdējo gadu laikā piedzīvo jaunu uzplaukumu, kļūstot par vietu, kas bieži pulcē rīdziniekus uz svētkiem, pasākumiem un koncertiem.

Ieeja koncertā – par ziedojumiem.

Foto: publicitātes

 

TOP Komentāri

avatar