Vasaras kultūrtelpas „Strops” Pļavniekos programma augustā

No jūnija aktīvi darbojas kultūrtelpa „Strops” Pļavniekos,  Bērzu birzī, Andreja Saharova ielā 30. Arī augustā katru otro trešdienu plkst. 19.00  un katru otro sestdienu plkst. 12.00 būs skatāmi dažādi neliela formāta koncerti un izrādes bez maksas.

  1. augustā plkst. 19.00 Pļavnieku “Stropā” viesosies mūzikas autors un tautas iemīļots dziesminieks Kārlis Kazāks ar akustisku vasaras koncertu. Mūziķis izpildīs dziesmas, kuras nenospēlēja pagājušajā vasarā, kad muzicēšanu pie Pļavnieku Stropa iztraucēja nupat nolūzušais koks.

 

  1. augustā plkst. 12.00 Rēzeknes teātris “Joriks” piedāvās skatītājiem mēmo detektīvu visai ģimenei „Cauruļzobis vienīgais”. Stāsts būs par mīlestību un sapratni vienā cēlienā. Izrāde ir bez vārdiem, piemērota kā lielam, tā mazam skatītājam.

Radošā komanda: režisors – Edgars Niklasons, scenogrāfija – Evita Bēta, dramaturģija – Sandija Santa, horeogrāfe – Alise Putniņa, spēlē – Marats Efendijevs, Tatjana Suhiņina – Pecka, Kristīne Klimanova.

 

  1. augustā plkst. 19.00 aicinām uz Antas Eņģeles un Marko Ojalas koncertu. Anta un Marko kopā muzicē jau 15 gadus, respektējot viens otra brīvību radošajās izpausmēs. Marko ir profesionāls bajānists, nācis no Somijas ziemeļiem, atraktīvs un sirsnīgs cilvēks, apveltīts ar skaistu baritonu, perfekti pārvalda arī ģitāru un mandolīnu. Antas zemais balss tembrs, ugunīgā harizma un spēja aizmirstai dziesmai likt ieskanēties ļoti personīgi, atstāj dziļu iespaidu uz ilgu laiku. 

 

  1. augustā plkst. 12.00 Arnis un Laima Miltiņi aicina ģimenes ar bērniem tikties koncertā – sarunās un dziesmās ar skatītāju līdzdalību. Programmā Arņa Miltiņa un citu komponistu dziesmas ar Ineses Zanderes, Andra Akmentiņa, Knuta Skujenieka un citu dzejnieku vārdiem.

Noslēdzot Vasaras kultūrtelpas “Stropi” Pļavniekos, Bērzu birzī pasākumu programmu, aicinām 31. augustā plkst. 19.00 uz koncertu, kurā muzicēs duets “Čipsis un Dulais”.

“Čipsis un Dullais” ir dzīvesstila zīmols no Rīgas, kas dzied par dzīvi, tik smieklīgi un tik nopietni, kāda tā ir. Mūzikas stilu pazinēji saklausīs jaunā viļņa šlāgeri, bet visi, kuri kustas sirds ritmā, sauc to vienkārši par romantiskām dziesmām.

Foto: publicitātes

 

TOP Komentāri

avatar