Vakars uz ezera|Dinner on the lake nav aiz kalniem!

Nākamnedēļ, 25.maijā, lieliskā šefpavāra Raimonda Zommera gādībā, tiks atklāta #VIEDI vasaras pop-up restorāna Vakars uz ezera|Dinner on the lake 3.sezona.

Vakars uz ezera|Dinner on the lake ir ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no skaistākajiem Latvijas ezeriem- Kālezera. Pasākuma laikā tiek servētas turpat uz vietas gatavotas vakariņas 6 kārtās, kā arī īpaši ēdienkartei piemeklēti vīni no Noble Wine. Noskaņu bagātina mūziķes Elizabetes Lāces arfas spēle. Pasākums sākas aptuveni trīs stundas pirms riet saule, lai pasākuma izskaņā desertu varētu baudīt krāšņā saulrietā.

Šajā sezonā izaicinājumu gatavot uz peldošā pop-restorāna plosta ir pieņēmuši vairāk kā 10 lieliski Latvijas šefpavāri. Daļa no tiem pasākumā piedalās jau no 1.sezonas, daļai ir jaunpienācēji:

  • Raimonds Zommers, Ēriks Dreibants, Uģis Veits, Kristaps Sīlis, Ina Poliščenko, Elmārs Tannis, Kaspars Jansons, Māris Astičs, Valters Zirdziņš, Ingemārs Ladig, Svetlana Riškova, Lauris Aleksejevs, Heinrihs Erhards.

Tā kā ezers atrodas Vestienas aizsargājamo ainavu apvidū, daba ap to ir saglabājusi savu skaistumu. Pašā ezerā atrodas vairākas salas, kuras pasākuma laikā tiek apbrauktas. Galvenais pasākuma mērķis ir aizvest cilvēkus prom no ikdienas steigas, stresa un domām, lai izbaudītu mieru, ko sniedz lauku klusums un mūsu Latvijas daba.

Foto:publicitātes

TOP Komentāri

avatar