Uzņēmumi kūtri eiro sākumkomplektu iegādē

Iegādāties eiro sākumkomplektus ir svarīgi tiem uzņēmumiem – īpaši tirgotājiem un pakalpojumu sniedzējiem -, kas iepriekš nebija pieteikušies eiro priekšpiegādei uz savu uzņēmumu. To iegāde ir iespēja šogad saņemt skaidras naudas eiro, lai uzņēmums no 1.janvāra varētu nodrošināt nepārtrauktu klientu apkalpošanu un tam būtu skaidra naudas eiro, ko izdot pircējiem.

“Kopumā kopš 10.decembra Citadeles filiālēs ir pārdoti 320 eiro sākumkomplekti uzņēmumiem. Šobrīd uzņēmēji ir ļoti kūtri eiro sākumkomplektu iegādē, un viskūtrākie tie ir Kurzemes pusē – līdz šodienai Citadelē Liepājā ir saņemti tikai 2 pieteikumi, bet Ventspilī – 5. Tāpēc aicinām to neatstāt uz pēdējo brīdi un izdarīt tagad,” stāsta bankas Citadele valdes loceklis Kaspars Cikmačs.

Liela daļa uzņēmumu līdz rudenim pieteicās eiro priekšpiegādei savā uzņēmumā, un kopš 10. decembra Citadeles inkasācija tos piegādā uz uzņēmēju norādītajām adresēm. Pagājušās nedēļas laikā, kad tika uzsākta eiro priekšpiegāde, ir piegādāti 2,45 miljoni eiro, kas sver vairāk nekā 32 tūkstošus kilogramu. Kopumā Citadelē priekšpiegādei pieteikto eiro svars ir 151,5 tonnas, kas ir aptuveni 30 kravas automašīnas.

Foto: lv.wikipedia.org

TOP Komentāri

avatar