Ugunsgrēkā Dobeles novadā gāja bojā sieviete

Plkst.15.08 VUGD saņēma izsaukumu uz Dobeles novada Auru pagastu, kur dzīvojamā mājā bija jūtams piedūmojums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka divstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī bija degušas sadzīves mantas 5m2 platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā apmēram 62 gadus veca sieviete. Ugunsgrēks tika likvidēts pirms VUGD ierašanās un kā tā iespējamais cēlonis tiek minēts īssavienojums elektroierīcē.

Plkst.17.42 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Jauno ielu Limbažos, kur piecstāvu dzīvojamā mājā bija jūtama spēcīga gāzes smaka. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji no ēkas evakuēja 20 cilvēkus, no kuriem divi tika hospitalizēti, savukārt Latvijas propāna gāzes darbinieki veica gāzes noplūdes likvidāciju. Ugunsdzēsēji glābēji izvēdināja telpas un jau mazāk kā pēc divām stundām iedzīvotāji varēja atgriezties savos mājokļos.

Plkst.19.25 tika saņemts izsaukums uz Depo ielu Siguldā, kur ugunsgrēks bija izcēlies garāžas ēkā. Ierodoties ugunsdzēsējiem glābējiem, garāža dega ar atklātu liesmu 50m2 platībā. Pulksten 21.35 ugunsgrēks tika likvidēts.

Plkst.20.17 VUGD saņēma izsaukumu uz Kārsavas novada Salnavas pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies šķūnī. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka šķūņa ēka deg ar atklātu liesmu 50m2 platībā. Plkst.22.13 ugunsgrēks tika likvidēts.

Naktī plkst.23.11 VUGD saņēma izsaukumu uz Valkas novada Ērģemes pagastu, kur dega neapsaimniekota ēka. Ierodoties notikuma vietā, vienstāvu neapsaimniekota koka māja dega ar atklātu liesmu 50m2 platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst.3.56.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sadzīves mantas, elektrības sadales skapis, divas vieglās automašīnas, dārza māja un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Vakardien ugunsdzēsēji glābēji palīdzēja arī nelaimē nokļuvušam sunim, kurš Ludzā bija iestrēdzis vienstāvu mājas pagrīdē un netika saviem spēkiem laukā – ugunsdzēsēji glābēji suni atbrīvoja un nodeva saimniekiem.

TOP Komentāri

avatar