Tiešsaistē dalīsies pieredzē, kā efektīvāk organizēt darbu no mājām

Luminor banka aicina uz bezmaksas vebināru, kurā eksperti un uzņēmēji dalīsies pieredzē un sniegs padomus darba organizēšanai no mājām – kā pielāgoties jaunajai situācijai, kā nezaudēt produktivitāti un kā veiksmīgāk sabalansēt laiku starp ģimeni un darbu. Vebinārs “Kā efektīvāk organizēt darbu no mājām” būs skatāms tiešsaistē Luminor Latvija Facebook profilā 6. aprīlī plkst. 11.

Liela daļa Latvijas iedzīvotāju jau teju trīs nedēļas Covid-19 pandēmijas dēļ strādā no mājām. Daži ir spējuši veiksmīgi pielāgoties jaunajiem apstākļiem, bet daudziem tas joprojām ir liels izaicinājums – it īpaši vecākiem, kam vienlaikus jāspēj ne vien pildīt darba pienākumus, bet arī parūpēties par bērniem un mājasdarbiem.

Lai palīdzētu uzlabot ikdienu ikvienam, kas strādā no mājām, vairāki eksperti un uzņēmēji Luminor vebinārā dalīsies ar savu pieredzi un sniegs padomus – kā iekārtot ērtu darba vietu mājas apstākļos, kā sabalansēt laiku starp darbu un ģimeni, kad viss notiek vienuviet, kā saglabāt gan emocionālo labsajūtu, gan motivāciju darbam?

Vebinārā piedalīsies:

  • Artūrs Miksons, Psihosomatiskās medicīnas un psihoterapijas katedras docētājs;

  • Edgars Pīlips, Luminor personāla vadītājs Latvijā;

  • Dace Leimane, apģērbu zīmola TRU:DE radītāja.

Foto:pexels.com

TOP Komentāri

avatar