Tiešraides koncerts “Ap karstu spuldzi”

Trešdien, 11. novembrī, plkst. 19.00 ar bezmaksas tiešraides koncertu no RKTMC “Mazā Ģilde” Lielās zāles tiks atzīmēta Lāčplēša diena. Koncertā “Ap karstu spuldzi” uzstāsies dziedātājs Daumants Kalniņš un taustiņinstrumentālists Romāns Vendiņš. Koncerta tiešraide –    www.mazagilde.lv un facebook.com/MazaGilde. 

Īpaši Lāčplēša dienas koncertam Daumants Kalniņš kopā ar klavieru virtuozu Romānu Vendiņu ir izveidojuši koncertprogrammu, kurā izskanēs gan latviešu tautai nozīmīgas melodijas, gan arī Daumanta Kalniņa radītās kompozīcijas un aranžijas. Par gaidāmo pasākumu dziedātājs dalās ar Knuta Skujenieka dzejas vārdiem, kas tiks izdziedāti arī koncertā: “Ap karstu spuldzi tauriņš kvēl un plīvo, es neesmu tauriņš, nakts ir jāpārdzīvo..”. Šīs rindiņas rezonē gan par gadsimtu senajām brīvības cīņām par Latviju, gan arī par šodienas situāciju pasaulē – ir notikumi, kas jāpārdzīvo. 

Koncertu “Ap karstu spuldzi” organizē RKTMC “Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar