T/C “ORIGO” uzsāks attālināti iegādāto preču izsniegšanu ārtelpā

T/c “Origo” savu nomnieku un klientu ērtībām izveidojis preču saņemšanas punktu ārpus tirdzniecības centra telpām, tādējādi pielāgojoties esošajiem tirdzniecības ierobežojumiem valstī. Tajā ikvienam ir iespēja saņemt preces, kas pasūtītas attālināti no t/c “Origo” veikaliem.

T/c “Origo” līdz ar preču izsniegšanas punkta darbības uzsākšanu pievienojas lielo tirdzniecības centru kustībai, meklējot veidus, kā pielāgot tirdzniecību šā brīža valdības lēmumiem attiecībā uz ierobežojumiem tām tirdzniecības vietām, kuru platība pārsniedz 7000 m2. Akcijas sauklis ir “Droši ļaujiet mums droši strādāt”.

Lielie tirdzniecības centri un viņu nomnieki no valdības puses šobrīd ir nostādīti finansiāli neprognozējamā un grūti izprotamā pozīcijā. Ir neiespējami paskaidrot tirdzniecības centru mazajiem un lielajiem nomniekiem, kādēļ pie maza veikala ar atsevišķu ieeju cilvēki drīkst drūzmēties rindā, bet plašā tirdzniecības centrā, kurā ir lieliska ventilācija, ļoti plašas telpas – nedrīkst. Neviens no valdības puses līdz šim nav spējis to precīzi pamatot. T/c “Origo” ne tikai ievēro visas veselības drošības prasības, bet arī mērķtiecīgi tiek darīts vēl vairāk, jo arī mums rūp gan pašu, gan darbinieku, gan viņu ģimeņu veselība un arī labklājība.

Vienotajā pasūtījumu izsniegšanas punktā apmeklētājiem ir iespēja saņemt iepriekš tiešsaistē t/c “Origo” nomnieku veikalos iegādātās preces. Punkts darbojas ārpus tirdzniecības centra telpām – Stacijas laukumā pie B ieejas – un par to vēsta īpaši izvietotas norādes. Pasūtījumu izsniegšanas punkts darbosies vienotā darba laikā ar tirdzniecības centru – katru dienu no 10.00 līdz 21.00. Tiešsaistē iegādāto preču izsniegšanu un saņemšanu nodrošinās un uzraudzīs attiecīgā veikala pārstāvji.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar