Svinīgi atklātas rekonstruētās Talsu ielas

Uz svinīgo ielu atklāšanu, kas notika 8. oktobrī, aicināti visi interesenti un pilsētas iedzīvotāji. Svinīgais pasākums sākās Lielgabalu un Darba ielu krustojumā, un noslēdzās Ezeru laukumā.

            Rekonstruēto ielu atklāšanas sākumā Talsu novada pašvaldības vadība kopā ar būvniecības uzņēmuma SIA „Saldus ceļinieks” vadību un apakšuzņēmēju SIA „Talce”, SIA „CVS”, SIA „Talsu spriegums”, SIA „SanB”, SIA „Prestons” pārstāvjiem un būvuzraudzības uzņēmumu SIA „Firma L4”, autoruzraudzības uzņēmumu SIA „L4 ceļu projekti” speciālistiem teica svinīgās uzrunas, grieza tradicionālo atklāšanas lenti, un devās goda eskorta braucienā pa Lielgabalu, Lidlauka, Talsciema, Ziemeļu ielām līdz Lauku ielai un Līkā ielai, un atpakaļ pa Lielgabalu ielu, šķērsojot lokveida krustojumu, tālāk pa Dundagas ielu devās uz Ezera ielu. Parāde noslēdzās Ezeru laukumā, kur ar muzikālu sveicienu tika sumināti projekta īstenotāji.

            Minētās ielas ir rekonstruētas Eiropas reģionālā attīstības fonda (ERAF) projekta „Ielu infrastruktūras uzlabošana Talsos sasniedzamības sekmēšanai 1.kārta” ietvaros. Projekta kopējās izmaksas ir 3 232 977 lati. ERAF līdzfinansējums ir 2 698 216 lati, valsts budžeta dotācija 95 231 lati, pašvaldības finansējums 439 530 lati.

Foto:talsi.lv

TOP Komentāri

avatar