Stradiņa slimnīca organizē atbalstu Ukrainas karā cietušo ārstēšanai

Domājot par praktisku palīdzību kolēģiem Ukrainā, kuri cīnās par savas valsts piederīgo dzīvībām un ievainoto karavīru dzīvību glābšanu, fonds “Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas attīstības biedrība” atver kontu, kurā saziedotie līdzekļi tiks novirzīti specifiski Ukrainas brīvības cīņās cietušo ārstniecībai un rehabilitācijai. 

Ziedot uz kontu var kā privātpersonas, tā uzņēmumi. 

Konta numurs: LV72PARX0017196540004

Pamatojums: Atbalsts Ukrainas karā cietušo ārstēšanai.

Fonda “Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas attīstības biedrība” vadītājs profesors Dainis Krieviņš apliecina: “Ukrainas tauta šodien ir ierauta karā ar vēl nepieredzētu agresoru! Mūsu uzdevums ir palīdzēt un mums ikvienam ir iespēja to paveikt.  Palīdzot ukraiņiem šodien, mēs varam izdarīt tik daudz laba, arī sev – piepildot misijas apziņu, kuru šobrīd izjūt tik daudz cilvēku Latvijā. Jau daudz ir panākts- mēs redzam cilvēkos mostamies gan garīgu pretspēku agresoram, gan vēlmi un spēju palīdzēt praktiski. No mūsu biedrības atvērtā konta katrs ziedotais eiro nonāks karā cietušo ārstēšanai vai rehabilitācijai.”

Atbalstot šo iniciatīvu, VSIA “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” šobrīd arī apzina citus praktiskās palīdzības veidus Ukrainai – pacientu uzņemšanas iespējas, palīdzību ar medikamentu un pirmās nepieciešamības preču nogādi Ukrainas ārstniecības iestādēm. 

Atbalstot Ukrainas iedzīvotāju cīņu par savas valsts brīvību, arī pie Stradiņa slimnīcas jaunā korpusa mastā uzvilkts Ukrainas karogs.

TOP Komentāri

avatar