Šovs “Dziedošās ģimenes”

Pirmajā raidījumā ar atraktīviem priekšnesumiem uzstājās desmit skanīgas un stipras ģimenes no dažādiem Latvijas novadiem. Pēc žūrijas un skatītāju kopvērtējuma tika izvēlētas trīs ģimenes – Aizgaļu ģimene, Milleru-Balandīnu ģimene un Reiņu ģimene, kas turpina sacensību un pievienojas septiņām jau iepriekšējās Dziedošo ģimeņu sezonās iepazītām ģimenēm. Vērojiet sadziedāšanās svētkus Dziedošās ģimenes 13.oktobrī 21:00 kanālā LNT!

Vakar, 6.oktobrī, ar skaļām ovācijām, smaidiem sejās un laba vēlējumiem tika atklāta Dziedošo ģimeņu piektā jubilejas sezona, Piecu sezonu laikā LNT skatītāji ir iepazinuši ļoti daudz muzikālu, vienotu un drosmīgu ģimeņu no dažādām Latvijas pusēm. Taču vēl ir ne mazums ģimeņu, kuras vēlas nodot daudz pozitīvu emociju un skaistu brīžu, tādēļ skanīgais un sirsnīgais LNT projekts tiek turpināts.

LNT sadziedāšanas svētku Dziedošās ģimenes tiešraides vadīja un turpmāk dzīvesprieku raidījumos uzturēs Jolanta Strikaite un Jānis Auzāns. Arī piektajā Dziedošās ģimenes sezonā žūrijā pastāvīgi jau piekto gadu darbosies labestības projektu Eņģeļi pār Latviju un Labestības diena vadītāja un veidotāja Katrīne Pasternaka. Vakar žūrijā viesu lomā bija Artūrs Reiniks, kurš pirms pieciem gadiem kopā ar savu ģimeni piekrita būt par piemēru citiem, filmējoties reklāmas klipā un aicinot Latvijas Dziedošās ģimenes pieteikties pirmajai Dziedošo ģimeņu sezonai. Tāpat žūrijas rindās vakar bija redzams šova Koru Kari trešās sezonas uzvarētājs, Rēzeknes Zaļā pakalnu kora vadītājs Normunds Zušs.

Pirmajā Dziedošo ģimeņu raidījumā ar savu klātbūtni priecēja pirmo Dziedošo ģimeņu uzvarētāji – saliedētā Vītolu ģimene, kura izpildīja dziesmu Dziesmiņa par notikumu. Ar šo dziesmu Vītolu ģimene pirmo reizi Dziedošajās ģimenēs uzrunāja visus Latvijas iedzīvotājus. Vakar Vītolu ģimene atkal sniedza iespēja daudziem skatītājiem atminēties gaišo un labsirdīgo ģimenes dziedājumu.

Kurš tiek tālāk?

Pirmajā svētku raidījumā savus priekšnesumus kopumā demonstrēja desmit ģimenes – Ješkinu ģimene no Rencēniem, Aizgaļu ģimene no Cēsīm, Mortukānu saime no Latgales, Galiņu ģimene no Alsungas, Molleru ģimene no Alūksnes, Dubru ģimeni no Babītes novada Piņķiem, Milleru- Balandīnu ģimene no Rīgas, Madlinsku ģimene no Vecumniekiem, Reiņu ģimene no Rēzeknes un Tēbergu ģimene no Jūrmalas. Šīs ģimenes nenoliedzami bija oriģinālas un atraktīvas savos priekšnesumos.

Tomēr šovu turpināt varēja tikai trīs no desmit, un kopvērtējumā pēc žūrijas un skatītāju balsojuma uz nākamo raidījumu tika Aizgaļu ģimene no Cēsīm, Milleru-Balandīnu ģimene no Rīgas, Reiņu ģimene saime no Rēzeknes. Jau šajā svētdienā, 13.oktobrī, šīs trīs ģimenes pievienosies iepriekšējās Dziedošo ģimeņu sezonās iepazītām ģimenēm – Uškānu, Eriņu, Baumaņu, Riču, Ņikonovu, Laicānu un Liepiņu. Sākot ar trešo Dziedošo ģimeņu tikšanās reizi, kas gaidāma 20.oktobrī, raidījumu katru svētdienu būs jāatstāj vienai no ģimenēm.

 

TOP Komentāri

avatar