Šonedēļ “Gandrīz ideālas vakariņas” gatavos valmierieši

Šonedēļ pie “Gandrīz ideālu vakariņu” galda tiksies un par balvu sacentīsies četri ļoti atšķirīgi valmierieši – Valmieras teātra aktieris Artis Jančevskis, uztura speciāliste Dagne Kantāne- Indrika, mūsdienu virtuļu cepēja Santa Āre un šefpavārs Artūrs Taškāns.

Kā pirmais viesus uzņems šefpavārs Artūrs Taškāns. No Artūra skatītāji un vakariņotāji uzzinās dažādus noderīgus knifus ēdienu gatavošanā, kā arī baudīs ēdienus, kas atzītajam šefpavāram pašam vislabāk garšo. Bet vai dalībnieku vērtējums tiešām būs šefpavāra cienīgs?

Otrajā vakarā viesus uzņems Valmieras teātra aktieris Artis Jančevskis. Kā viņš pats saka,  viņš nav izvēlīgs attiecībā uz ēdieniem, un arī ar gatavošanu ir uz “jūs”. Taču Arta izraudzītie ēdieni un stāsti par tiem prasīgos konkurentus atbruņos un būs labākā atslēga pretim labiem vērtējumiem un Arta pirmajiem soļiem virtuvē.

Trešā vakara namamāte – mūsdienu virtuļu cepēja Santa Āre. Santa ir cilvēks – plāns, un arī sava vakara laikā pieturēsies stingi pie iepriekš plānotā. Saviem viesiem viņa piedāvās visai sarežģītus ēdienus, bet izklaides vietā mudinās taisīt “kaķīšus”. Kas tie tādi – uzziniet, skatoties “Gandrīz ideālas vakariņas”.

Nedēļa noslēgsies uztura speciālistes Dagnes Kantānes – Indrikas mājās. Viņas vakariņu atslēgvārds – sabalansēts. Sabalansētas uzkodas, pamatēdiens un arī izklaides, kurās dalībnieki dosies meklēt savu saldo ēdienu. Vai viesi novērtēs šādu vakara izklaidi un kurš no vakariņu dalībniekiem šajā nedēļā iegūst augstāko novērtējumu?

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar