Šonedēļ “Gandrīz ideālas vakariņas” gatavos raiba kompānija

“Gandrīz ideālās vakariņas” šonedēļ vakariņos raiba kompānija – burvju mākslinieks Juris Gavrilovs, dziedātāja Signija Taraņenko, uzņēmēja un influencere Kristīne Dzenīte, kā arī mākslinieks, pasākumu vadītājs, mūziķis un kā viņš pats saka – viss cits – Artūrs Jenots.

Pirmajā vakarā viesus uzņems Artūrs Jenots. Artūrs viesus uzņems vienā no savām darba vietām – Ziedoņa muzejā, bet izklaides vietā saviem konkurentiem piedāvās pavisam ekstrēmu aktivitāti.

Otrajā vakarā galvenajā lomā – uzņēmēja un influencere, dvīņu mamma Kristīne Dzenīte. Viņa savus viesus vedīs “ekspedīcijā” caur pašas dzīvi un interesēm. Bet izklaides vietā burtiski liks kāpt kalnā. Kā tas būs un vai viesiem patiks?

Trešā vakara namamāte – dziedātāja Signija Taraņenko, ko skatītāji jau iepazinuši kā šova “X Faktors” dalībnieci. Vai izklaide var būt slimību nosaukumu minēšana? Izrādās var. To un ne tikai to, bet arī visai uzteicamus panākumus gatavošanā saviem konkurentiem parādīs jaunā dziedātāja.

Nedēļas noslēguma galvenais varonis – iluzionists Juris Gavrilovs. Atbilstoši savai nodarbei, viņš gan gatavos, gan burs. Vai pieburs arī uzvaru šajās vakariņās, to redzēsim noslēdzošajā vakariņu raidījumā.

Skaties izklaidējošo kulinārijas raidījumu “Gandrīz ideālas vakariņas” no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 18.10 kanālā TV3 un nākamās paaudzes televīzijā Go3!

TOP Komentāri

avatar