Sieviete izlieto 20 litrus šampūna un 15 kilogramus lūpu krāsas

Aptaujājot pircēju iecienītākos Domina Shopping veikalus, tirdzniecības centrā izveidota unikāla izstāde – 10 gadi modē. Uzskatāmi infografiki sniedz ieskatu, kā pēdējo desmit gadu laikā ir mainījušies iepirkšanās paradumi un modes tendences Latvijā, kā arī iezīmē, kuras no precēm šo gadu laikā ir bijušas vispieprasītākās. Izstāde tiks atklāta 21. novembri, plkst. 17.00 un būs apskatāma t/c Domina Shopping līdz pat 8.decembrim.

Izstāde 10 gadi modē veidota Domina Shopping desmit gadu jubilejas ietvaros un tajā apkopota tirdzniecības nomnieku sniegtā informācija desmit dažādās kategorijās – sieviešu apģērbs, vīriešu apģērbs, kosmētika, mobilie telefoni, apakšveļa, rotaļlietas, apavi, aksesuāri, somas. Tāpat izstādē apkopoti interesanti fakti par pašu tirdzniecības centru, Izstāde 10 gadi modē sniegs iespēju uzzināt, cik somas desmit gadu laikā nonēsā Latvijas sievietes, kurš ir dāmu iecienītākais krūštura izmērs, cik kreklu un bikšu iegādājas Latvijas vīrieši. Tāpat noskaidrots, kuras ir iecienītākās bērnu rotaļlietas, populārākās multfilmas un citi fakti.

“Tirdzniecības centrs Domina Shopping nu jau vairāk kā 10 gadus ir iecienīts rīdzinieču un Latvijas modes dāmu iepirkšanās galamērķis. Apkopojot iepirkšanās paradumus šo gadu laikā, esam izveidojuši īpašu izstādi, kas iezīmē aktualitātes galvaspilsētas modē. Ceram, ka izstāde iedvesmos mūsu pircējus jaunām idejām, kā arī izcels tās stila pērles, kas desmitu gadu laikā savu aktualitāti tā arī nav zaudējušas, stāsta Eda Magone, Domina Shopping mārketinga vadītāja.

Izstādes atklāšanas pasākumā ikvienam būs iespēja ne tikai uzzināt interesantus faktus par modes preču patēriņu un aktualitātēm 10 gadu laikā, bet arī baudīt gardus pārsteigumus no Domina Shopping restorāniem – slāpeklī ceptu citrona lavandas saldējumu ar mežogu mērci no Vairāk Saules, klientu iecienītāko un pieprasītāko suši no Gan Bei, populārākās picas no Charlie Pizza, kā arī Southern Fried Chicken veselīgās tortillas. Savukārt par gardiem kokteiļiem ikvienam pircējam rūpēsies degvīns Absolut.

Foto:spogulit.lv

TOP Komentāri

avatar