“Shine” no “re: public” angļu valodas albuma “Re:lv”

Albuma veidošanā grupa sadarbojusies ar daudziem māksliniekiem, kas albuma skanējumu padara pilnīgi atšķirīgu no iepriekšējiem grupas albumiem. Albuma skanējuma veidošanā piedalījās hip-hop mūzikas pārstāvis TC Ceazlin no Lielbritānijas, Andris Sējāns, Rīgas Ekonomikas Aukstskolas kora pārstāvji un grupa Limonāde.

Kā pirmo singlu grupa piedāvā dziesmu “SHINE’.

“Katrai dziesmai ir savs stāsts. SHINE ir par jaunības maksimālismu! Par vēlmi kaut ko sasniegt savā dzīvē, lai ar Tevi lepotos Tava ģimene, draugi, Tava pilsēta, Latvija! ” tā grupas solists Jānis Rībens.

“Šo dziesmu un albumu mēs veltam diviem fantastiskiem cilvēkiem, kas ir devuši būtisku ieguldījumu re:public darbības sākumā un attieksmē pret savu skaņdarbu noslīpēšanu. Mārtiņam Tauriņam un Nikam Matvejevam. Mārtiņš bija mūsu pašas pirmās dziesmas producents (LIKE A FIRE). SHINE esam centušies veidot līdzīgā skanējumā. Un protams Nikam. Niks ir mūsu pirmā albuma (STRĒLNIECE) producents. Ar savu pozitīvismu un plašo apvāršņu redzējumu, viņš deva mums neizmēramu enerģijas lādiņu uzsākt un turpināt iesākto.”

Dziesmas vārdu autors ir Jānis Rībens. Mūzikas autori ir Jānis Rībens kopā ar albuma producentu Aleksandru Volku.

Dziesma, tā pat kā viss trešais albums ierakstīta Rīgā, Wolk Recording Studio.

Dziesmas video autors ir Ritvars Bluka ar kuru grupa re:public jau izveidojusi ciešu sadarbību.

TOP Komentāri

avatar