Sākas Tēva dienas pastkaršu sūtīšanas akcija

Latvijas Pasts un Latvijas vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv arī šogad aicina sumināt tētus ar īpašu sveicienu Tēva dienā, nosūtot kādu no Latvijas Pasta sagatavotajām pastkartēm, kurās izceltas tētu sevišķās prasmes – sasmīdināt, pagatavot visgardākos ēdienus un būt atbalstam visās dzīves situācijās. Izvēloties kādu no trim pastkaršu dizaina variantiem interneta vietnē www.nosutipastkarti.lv un precīzi aizpildot norādītos adreses laukus, pastkartes tiks piegādātas adresātiem Latvijas teritorijā līdz Tēva dienai, ko Latvijā šogad atzīmēs 13.septembrī.

Pastkaršu nosūtīšanai izveidotajā interneta vietnē www.nosutipastkarti.lv iespējams autorizēties no šodienas, 2020.gada 25.augusta, izmantojot savu sociālo tīklu Facebook vai Twitter kontu. Lai pastkartes savlaicīgi sasniegtu īstos adresātus Latvijas Republikas teritorijā, ir būtiski pareizi aizpildīt prasītos adreses laukus, norādot arī korektu pasta indeksu, jo pretējā gadījumā pastkarte pie saņēmēja var ceļot ilgāku laiku. Indeksa precizēšanai pastkaršu sūtīšanas vietnē integrēts adreses pārbaudes rīks.

Tēva dienas pastkaršu sūtīšanas akcijas Latvijas Pasts rīko jau kopš 2014.gada un pēdējos piecus gadus sadarbojas ar Latvijas vecāku organizāciju Mammamuntetiem.lv, veicinot apziņu un izpratni par tētu lomu ģimenē un bērnu audzināšanā.

Apsveikuma pastkaršu dizains akcijai katru gadu tiek veidots īpaši, akcentējot tētus raksturojošas iezīmes vai izceļot viņu īpašās prasmes: piemēram, 2018.gada pastkaršu tēma bija Katram tādu tēti kā man!, bet 2019.gadā varēja izvēlēties kādu no apsveikuma pastkartēm par tēmu Mans tētis – čempions jokošanā, padomu sniegšanā vai lutināšanā. 2020.gadā tiek izceltas tētu dažādās prasmes – sasmīdināt, pagatavot visgardāko maltīti un vienmēr atbalstīt.

Apvienojot pastkaršu sūtīšanas seno tradīciju ar mūsdienu digitālo tehnoloģiju iespējām, Latvijas Pasts kopš 2011.gada organizē pastkaršu sūtīšanas akcijas sociālajos tīklos. Populārākās no tām veltītas Mātes un Tēva dienai.

Latvijas Pasts un Mammamuntetiem.lv novēl priecīgu Tēva dienu un aicina izmantot iespēju sveikt tēti ar īpašu pastkarti, atgādinot, ka pastkaršu skaits ir ierobežots.

2020.gada Tēva dienas pastkaršu dizaini aplūkojami un apsveikumu nosūtīšana iespējama te.

Foto: publicitātes

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
1 Komentāru autori
Elsa Stadbordt Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Elsa Stadbordt
Viesis
Elsa Stadbordt

Cik jauka akcija!!! Mums ir liels gods katru gadu sūtīt savam tētim un nu jau vecaistētim no Norvēģijas kartiņu, plus kādu dāvaniņ, ko viņš var no sirds priecāties par saviem mazberniem. Šogad izvēlējāmies bērnu zīmējumu druku uz tkreklu caur https://www.lieliskadavana.lv/davanas-teva-diena , kas manuprāt ir lieliskākā dāvana tētim!