Sācies Alternative.lv Mūzikas balvas 2020 klausītāju balsojums

Ir uzsākts mūzikas portāla “Alternative.lv” gada balvas balsojums, kurā klausītājiem tiek dota iespēja izvēlēties savus favorītus no aizvadītā gada aktīvākajām grupām. 

Klausītāju balsojums norisināsies trīs nedēļas no 20. aprīļa līdz 10. maijam, kura laikā jebkuram būs iespēja īpaši izveidotā platformā balsot par saviem favorītiem četrās nominācijās: “Gada albums”, “Gada video”, “Gada jaunā grupa” un “Zelta bumbieris”.

Pēc tam, kad tiks noskaidrots labāko piecinieks katrā kategorijā, savu viedokli izteiks īpaši izveidota žūrija, tādā veidā izvēloties uzvarētāju. Izņēmumi ir nominācija “Zelta Bumbieris”, kur balvas saņēmēju noteiks tikai skatītāju balsojums un “Alternative.lv specbalva”, ko portāla komanda pasniegs par īpašiem nopelniem Latvijas alternatīvās koncertdzīves veicināšanā un attīstīšanā.

Uzvarētāju paziņošana notiks 17. maijā. Sīkāka informācija par balvu pasniegšanas ceremoniju sekos. “Alternative.lv Mūzikas balva 2020” notiek sadarbībā ar rokbāru “Nemiers”, taču sākotnēji plānotais koncerts 18. aprīlī tika atcelts ārkārtas stāvokļa dēļ.

Saistībā ar valstī izsludinātajiem ierobežojumiem, “Alternative.lv” kolektīvs aicina atbalstīt vietējos mūziķus virtuāli, kā arī pievienojas iniciatīvai palikt mājās. Ticam, ka mošpita pirmajās rindās varēsim tikties jau pavisam drīz.

TOP Komentāri

avatar