Ruskis un Berezina izdod dziesmu „Nāc man līdz”

Mūzikas autors ir Kristaps Pujāts un teksts – Mārtiņš Ruskis un Kristaps Pujāts. Aranžējumu veidoja – DJ Andy Bassland, miksēja un masterēja DJ Dween.

„Dziesma “Nāc man līdz” tapa pirms 3 gadiem, kad vēl kopā ar grupu “4 VĒJI” atradāmies LNT TV šova „Okartes skatuve” telpās”, stāsta Mārtiņš. – „Nejauši iegāju telpā, kur Kristaps cītīgi mēģināja radīt jaunu dziesmu. Piedāvāju palīdzību un pēc 30 minūtēm jau bija radies mūsu kopdarbs LNT TV šova „Okartes skatuve” noslēgumam.  Ilgu laiku dziesmas pavadījums tika glabāts datorā un netika izmantots līdz brīdim,  kad ar Sabīni pieteicāmies Starptautiskajam estrādes dziesmu konkursam “Piragovskij Rassvet” un bija jāizvēlas dziesma. Atcerējos “Nāc man līdz”, jo man šķita, ka dziesma īsti netika saprasta šova superfinālā. Kopā ar dziesmas aranžējuma veidotāju DJ Andy Bassland atsvaidzinājām skanējumu. Lai gan visu šo laiku esmu bijis ar deju mūziku drīzāk uz Jūs, nekā uz Tu. Ir interesanti iepazīt jaunu mūzikas lauciņu, jo Sabīne deju mūzikā ir uz TU”, turpina Mārtiņš. – „Dziesma ir kā aicinājums doties līdz, pretīm nezināmajam, pacilātā noskaņojumā!”

„Dziesma asociējās ar LNT TV šova „Okartes skatuve”, kurā tā tapa”, savos iespaidos dalās Sabīne. – „Domājot, ko sagatavosim starptautiskajam estrādes dziesmu konkursam „Piragovskij Rassvet”, piekritu Mārtiņa piedāvājumam dziedāt „Nāc man līdz” kā oriģināldziesmu. Dziesma ir melodiska  ar hīta akordiem un to ir viegli izpildīt. Harmonija atbilst man un spēšu dziesmā izpausties improvizējot. Studijā dziesmu ierakstījām ātri.”

„Dziesma “Nāc man līdz” oriģinālskanējumā uzreiz mani uzrunāja jau 2011. gadā,” stāsta DJ Andy Bassland. – „Dziesmā varēju izpaust savu, tā laika muzikālo redzējumu, kas neapšaubāmi bija elektroniskās mūzikas elementu kopums. Turpinājām strādāt kopā ar Mārtiņu un 2013. gadā izveidojām remiksu dziesmai “Tev”. Pateicoties tam, ka mūsu sadarbība vienmēr ir bijusi veiksmīga un pozitīva, varu droši teikt, ka dziesma „Nāc man līdz” nebūt nebūs kā pēdējais mūsu kopdarbs.”

Mārtiņš Ruskis un Sabīne Berezina dodas uz Maskavu, lai no 7.augusta līdz 11. augustam pārstāvētu Latviju Starptautiskā vokālistu konkursā Krievijā – “Pirogovsky Rassvet”. Šajā konkursā abu dziedātāju izveidotajam duetam „SAME” būs jāpārstāv Latvija, starp tādām valstīm, kā Armēnija, San Marino, Cabo Verde, Baltkrievija, Itālija, Grieķija, u.c.. Konkursa laikā vokālistus vērtēs profesionāla žūrija un novērtējuma kopskaitam, tiks pieskaitīti punkti, kuri būs iegūti interneta balsojuma laikā, respektīvi, jo augstāku vietu interneta balsojumā būs ieguvis jaunizveidotais duets „SAME” līdz konkursa sākumam, jo vairāk punktu tiks pieskaitīti kopējam vērtējumam finālā. 

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar