Rokgrupa Crow Mother dodas uz Londonu prezentēt debijas albumu

Albums Changes izdots šī gada janvārī un tajā ietvertas 12 oriģināldziesmas, kas stāsta par nozīmīgām pārmaiņām ikviena personīgajā dzīvē un kā tās ietekmē pasauli mums apkārt.

 

Albuma prezentācijas koncertos Crow Mother pievienosies Londonas vietējās rokgrupas Complete Radio Silence un SKAM, lai ar īpašu koncertprogrammu uzstātos vairākos klubos Denmark street rajonā, kas ir ar spilgtu vēsturi apvīta mūzikas cienītāju pulcēšanās vieta. Šīs ielas daudzajos klubos un ierakstu studijās savu karjeru sākušas tādas pasaules zvaigznes kā Sex Pistols, Džimijs Hendrikss un Eltons Džons. Crow Mother Londonas koncertu sēriju atbalsta Lielbritānijas latviešu ziņu portāls un laikraksts Anglo Baltic News.

 

Crow Mother Londonas koncertu programma:

20. februāris – 12Bar Club, plkst. 19:00

21. februāris – Alleycat Bar&Club, plkst. 17:00 un The Dublin Castle, plkst.19:45

22. februāris – klubs Cargo, plkst. 19:00

 

“Pašmāju mūzikas tirgus rokmūzikas jomā ir šaurs un tāpēc grupas attīstības virzienu saistām arī ar ārvalstu tirgu apgūšanu. Šis būs sava veida eksperiments, kura galvenais mērķis ir debijas albuma atrādīšanai Lielbritānijas rokmūzikas cienītājiem un mūzikas industrijas pārstāvjiem. Tomēr mēs ceram, ka arī Londonā esošie latvieši apmeklēs kādu no koncertiem, jo vienmēr ir patīkami saņemt savu tautiešu atbalstu. Pašlaik grupai ir intensīvs mēģinājumu grafiks, lai koncertos varētu demonstrēt labāko sniegumu un likt pamatu arī kādai plašākai ārvalstu koncerttūrei jau šīs vasaras laikā,” stāsta Crow Mother vokālists Edijs Jurēvics.

Plašāka informācijas par gaidāmajiem koncertiem pieejama Crow Mother mājas lapā www.crowmother.com. Savukārt albums Changes ir pieejams CD formātā mūzikas veikalos Randoms un grupas Bandcamp lapā. Tāpat arī albums ir noklausāms un lejupielādējams lielākajās interneta mūzikas vietnēs Spotify un iTunes.

 

About Crow Mother

Grupa Crow Mother izveidota 2012. gada vidū un ir samērā jauna. Lai gan tajā spēlējošie mūziķi – Edijs Jurēvics (vokāls), Jānis Andžāns (ģitāra), Edgars Briedis (bass) un Mārtiņš Vilšķērsts (bungas) -, pirms tam guvuši plašu pieredzi, darbojoties dažādos citos mūzikas projektos. Pēdējo gadu Crow Mother pavadīja sniedzot koncertus Baltijas klubos un lielākajos vasaras festivālos, kā piemēram LMT Summer Sound Liepājā, kurā Crow Mother ieguva pirmo vietu Sound Factory konkursā kā labākie festivāla jaunpienācēji.

Grupas nosaukumā ietvertais mītiskais tēls Angwusnasomtaka jeb angliski Crow Mother indiāņu kultūrā ir atbildīgs par cilvēka ievadīšanu lielajā dzīvē un savas būtības apzināšanos. Tas savā ziņā arī simbolizē grupas muzikālo ceļu meklējumus  un iedvesmo puišu radošās gaitas.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar