Rīt uzstāsies Alessandro Ristori & the Portofinos

Viņu daiļrade atgriež mūs spilgtu tēlu, labas mūzikas un dumpinieciskuma laikos. Nevienu neatstās vienladzīgu dzīvu instrumentu skaņas un pilna enerğētikas Alessandro balss.

2007.gadā Itālijā Ristori apbalvoja ar “Oscar dei Giovani” („Oskars jaunajiem”) prēmiju un nosaucu par „Jauno Čelentano”, bet, 2008.gadā itālis piedalījās konkursā „Jaunais Vilnis” Jūrmalā, kur ieņēma trešo vietu. Savu dabisko šarmu un nacionālo raksturu Alessandro papildina ar fanātisku atdevi un darbaspējām , spēlējot līdz pat 150 koncertus gadā.

Alessandro jau kopš bērnības ar skatuvi bijis uz “Tu”: teātris, koris, vēlāk, pusaudža gados – aizraušanās ar popmūziku. Iepraktizējies uzstājoties vietējos klubos, 20 gadu vecumā Alessandro kopā ar grupu iesāk savu dzīves lietu. Iedomājaties 50-to gado amerikāņu rokenrolu, 60-to gadu ilāļiešu motīvus, krūneru eleganci un itāļu Dolce Vita atmosfēru – tas viss kopā ir Alessandro iedvesmojošs un neatkārtojams sniegums mūsdienu itāļu mūzikā!

2007 – CIAO VI DIRO’ (pašu izdots)

2009 – FAENZA MEMPHIS Andata/Ritorno (Don’t Worry Records)

2010 – ROCK AND ROLL IS BACK DVD (Don’t Worry Records)

2011 – BUMBUM Dischi ,  tiek  izveidota Alessandro Ristori un Lorenzo Staffa  ierakstu kompānija

2011 – GIORNI D’ESTATE (BumBum Dischi records, ir pieejama45 rpm versija)

2012 – IBRIDO, dzīvais albūms ar 2 iepriekš neizdotām kompozīcijām sadarbībā ar ELEGANTE MUSIC (BumBum Dischi records, ir pieejama 33 rpm versija)

2013 – ARRIVEDERCI, šīs EP ieraksts tapis radošā apvienībā ar EVGENY GOLYAK, tuvu draugu no Sanktpeterburgas, kurš arī producējis ierakstu.

Ir zināms, ka kvalitatīva dzīvā mūzika ir viens no veidiem, kā iepazīt pasauli. Personīgā tikšanās ar Alessandro un viņa grupu Portofinos būs Jūsu improvizēts ceļojums uz skaisto Itāliju. Viņa skatiens un smaids, kā arī eksotisko ritmu tēlaina spontanitāte it nevienu neatstās vienaldzīgu!

Vokāls un akustiskā ģitāra: Alessandro Ristori; 
Bungas: Lorenzo Staffa; 
Bass: Fabio Montevecchi; 
Ģitāra: Fabrizio Moretti Piano, Cristiano Costa; 
Tenora saksofons: Michele Vignale; 
Baritona saksofons, flauta: Marco „Benny The Cat” Pretolani; 
Trompete: Daniele Moretto

multinews.lv Jums piedāvās foto no koncerta. Sekojiet jaunumiem!

TOP Komentāri

avatar