„Rīgas satiksme” atkārtoti aicina apdomāt ikviena brauciena nepieciešamību ar sabiedrisko transportu

„Rīgas satiksme” atkārtoti aicina apdomāt ikviena brauciena nepieciešamību ar sabiedrisko transportu. “Rīgas satiksme” atkārtoti aicina apdomāt ikviena brauciena nepieciešamību un izmantot sabiedrisko transportu kā pārvietošanās līdzekli tikai gadījumos, ja nav citas alternatīvas. Lai mazinātu vīrusa COVID-19 izplatīšanos, uzņēmums aicina iedzīvotājus palikt mājās, pārvietoties kājām vai braukt ar velosipēdu.

 „Rīgas satiksme” nepārtraukti monitorē pasažieru plūsmas sabiedriskajā transportā un seko līdzi tā piepildījumam. Atsevišķos reisos, kur pasažieru plūsmas ir lielākas – īpaši rīta stundās, kad cilvēki dodas uz darbu, un vakara stundās, kad cilvēki dodas mājup – „Rīgas satiksme” jau ir veikusi korekcijas atbilstoši situācijai. Pasažieru plūsmas uzraudzību veic gan transporta līdzekļu vadītāji, gan dispečeri, gan arī kontrolieri un citi speciāli apmācīti darbinieki. Tāpat Informācija ienāk arī no reģistrētajiem braucieniem un citiem tehniskajiem līdzekļiem.

Lai mazinātu vīrusa COVID 19 izplatības risku, nepieciešama ikviena cilvēka iesaiste, tāpēc svarīgi, lai iedzīvotāji pēc iespējas mazāk sociāli kontaktētos un izmantotu sabiedrisko transportu ārkārtējās situācijas laikā tikai tad, ja tas patiešām nepieciešams.

TOP Komentāri

avatar