Rīgas naktsklubā policija konstatē deviņus pārkāpumus

Piektdienas, 10.jūnija, naktī Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki devās pārbaudē uz kādu nule atvērušos naktsklubu Dzirnavu ielā. Pārbaudē policisti bija piesaistījuši arī darbiniekus no Valsts darba inspekcijas, jo nereti šādos klubos ir arī darba tiesisko attiecību pārkāpumi.

Pārbaudes laikā policisti konstatēja, ka naktsklubā tiek sniegti striptīza pakalpojumi bez atbilstošas atļaujas, tādēļ par to uzsākta administratīvā lietvedība. Tāpat noskaidrots, ka dejotājas, kuras bija Lietuvas un Baltkrievijas pilsones, klubā strādājušas bez darba līgumiem, par ko arī uzsākta administratīvā lieta. Savukārt kluba bārā atrasts alkohols bez akcīzes preču zīmēm, tādēļ atsavinātas 37 pudeles un arī par šo pārkāpumu uzsākta administratīvā lieta.

Papildus šiem pārkāpumiem konstatēti vēl citi – par pakalpojumiem netika izsniegti čeki, kluba telpās tika veikta videonovērošana bez Datu valsts inspekcijas atļaujas, bārmenei nebija izieta nepieciešamā medicīniskā pārbaude un citi pārkāpumi. Kopā uzsāktas deviņas administratīvās lietas.

Rīgas pašvaldības policija atgādina, ka arī turpmāk regulāri pārbaudīs šādas un citas vietas. Īpaši šīs pārbaudes tiks veiktas tūrisma sezonas laikā, kad Rīgas izklaides vietās ir apmeklētāju skaita pieplūdums.

FOTO:VP

TOP Komentāri

avatar