Rīgā uzstāsies somu rokgrupa «The 69 Eyes»

Piektdien, 6.martā klubā “Melnā Piektdiena” uzstāsies somu gotiskā roka apvienība «The 69 Eyes». Šie noslēpumaini un drūmi vampīri lieliski pazīstami ikkatram gotiskā roka pazinējam.
«The 69 Eyes» ir iedvesmojās no klasiskā rokenrola, pankroka un gotu metāla. Tas radīja savu unikālo stilu got-n-roll. Solista Jyrki 69 samtainais baritons ir koktēlis no Elvisa Preslija, Džima Morisona un Igija Popa. Un viņš ļoti patīk daiļā dzimuma pārstāvēm! Var droši teikt, ka bez «The 69 Eyes» mēs nekad neuzzinātu par «HIM», «Rasmus» un citiem gotiskiem kolektīviem no Somijas.

Tieši grupa «The 69 Eyes» kļuvusi par pamatlicējiem gotiskajam rokam, kādu mēs pazīstam šodien. Uzstāšanās laikā viņiem raksturīgā atturība, ledainie skatieni un ugunīgā mūzika!

Tieši šogad leģendārā somu grupa «The 69 Eyes» svin radošās darbības 30. gadadienu. 2019. gadā izdots studijas albums «West End».

“Nosaukums «West End» ir saistīts ar drūmo ainu, kad kaut kas nomirst, rodas kaut kas jauns, un mums visiem ir jāmainās, lai izdzīvot. Man liekas, ka šī planēta atrodas pagrieziena punktā. Rietumu pasaules gals ir tuvu, un rodas jautājums: kas notiek, kad Rietumi “beidzas”? Nosaukumam mums ir daudz nozīmes … bet esiet droši, tam nav nekā kopīga ar «The Pet Shop Boys»… “,  – skaidro diska nosaukumu mūziķi. 

Albumam ir 11 dziesmas. Ierakstos ir arī skaņdarbi, kuros piedalījās tādas zvaigznes kā Dani Filth no Cradle Of Filth, Calico Cooper no Beastö Blancö.

Rīgā grupa prezentēs ne tikai savu jauno albumu, bet arī vecos klasiskos hitus.

Koncerta sākums plkst. 20:00. Klubs atvērts no plks. 19:00.

Biļetes iespējams iegādāties vietnē ticketshop.lv. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar