Rīgā uzstāsies hip hop superzvaigzne “DMX”

DMX, īstajā vārdā Earl Simmons ir ASV reperis un aktieris, kura albumi pārdoti vairāk kā 30 miljonu eksemplāros, tādējādi kļūstot par vienu no visu laiku komerciāli veiksmīgākajiem hip hop māksliniekiem. Mākslinieks veiksmīgi darbojās arī kā aktieris, filmējoties vairāk kā 10 Holivudas filmām, piemēram, Belly, Romeo Must Die, Exit Wounds, Cradle 2 the Grave u.c.

“Esmu ļoti priecīgs, ka mums ir iespēja organizēt DMX koncertu klubā Coyote Fly! Tas ir viens no maniem iecienītākajiem reperiem, man ir visi viņa albumi, no kuriem iekļauju ļoti daudzas dziesmas savos DJ setos. Zinu, ka Latvijā ir daudzi DMX talanta cienītāji, tāpēc nešaubos, ka biļetes tiks izpirktas lielā ātrumā, ” uzsver Coyote Fly pasākumu producents un rezidents DJ Gustavito.

Kluba Coyote Fly vadītāja Madara Maulvurfa stāsta: “DMX koncerts ir pierādījums tam, ka klubs Coyote Fly ieņem līdera pozīciju Latvijas izklaides industrijā, jo tāda mēroga zvaigznes citos klubos līdz šim nav uzstājušās. Turklāt gaidām DMX ar pilno sastāvu, viņš ieradīsies ar 9 cilvēku komandu, solot sniegt vairāk kā stundu ilgu koncertu.”

Paralēli savai veiksmīgajai mūziķa karjerai DMX ir izpelnījies “sliktā puiša” slavu. Regulāri likuma pārkāpumi vajā reperi visu mūžu: narkotikas, ieroču nelikumīga glabāšana, vardarbīga izturēšanās pret dzīvniekiem, ceļu satiksmes pārkāpumi, izvairīšanās no nodokļu maksāšanas ir ierasti skandāli par viņu plašsaziņas līdzekļos.

TOP Komentāri

avatar