Rīgā notiks Baltijas valstīs lielākā šampaniešu degustācija

“Nordea Lielā Burbuļu parāde” ir publiski pieejama ikvienam vīnmīlim, kā arī tiek organizēta pēc Eiropā ierastā t.s. walk-around degustāciju principa – ikvienam apmeklētājam ir iespēja apstaigāt visus “parādes” dalībniekus – vīna importētājus un ražotājus, nodegustēt un malkot pilnīgi visus “parādes” šampaniešus, uzdot jautājumus, uzklausīt Latvijas labāko vīnziņu padomus, personiski satikt šampanieša māju īpašniekus un vīndarus, uzzinot daudz jauna par šampaniešu un dzirkstošo vīnu pasauli.

“Nordea Lielā burbuļu parāde” 8.martā būs visplašāk apmeklētais festivāla notikums. Līdzīgi kā 2013.gada “parādē”, “Nordea Lielās burbuļu parādes” apmeklētājiem degustēšanai, malkošanai un baudīšanai tiks piedāvāti vairāk nekā 100 šampanieši (Champagne) un augstākās kvalitātes dzirkstošie vīni (Cremant, Franciacorta, Cava, Prosecco u.c.).

8.martā unikālie vīnmīļu svētki notiks 3 sesijās – rīta, dienas un vakara, dodot katram iespēju izvēlēties ērtāko laiku, kad izzināt un baudīt “burbuļus”. Pasākuma formāts dienas laikā ļauj festivālu apmeklēt līdz pat 900 apmeklētājiem. Tomēr vietu skaits uz katru sesiju ir ierobežots, tādēļ aicinām ieejas kartes iegādāties jau tagad, negaidot pavasari!

Ieejas kartes uz “Nordea Lielo Burbuļu parādi” pieejamas www.rigawinechampagne.lv vai www.ekase.lv.

Festivāla meistarklases

Paralēli “Nordea Lielajai burbuļu parādei” festivālā norisināsies vadošo Eiropas vīndaru meistarklases, vīna un ēdiena “precināšanas” vakariņas un citi vīna un gardēdības veicināšanas pasākumi, piemēram, “Ceļojums Moet & Chandon pagrabos”, “Villija Brundlmaiera četras desmitgades”, “Supertoskānietis Tignanello” un vīna un ēdiena “precināšanas” vakariņas ar vadošajiem Latvijas vīnziņiem Raimondu Tomsonu, Jāni Kaļķi, Jāni Gaili un šefpavāru Māri Jansonu “EAT DRINK VOTE by Electrolux”.

TOP Komentāri

avatar