Rīgā atkritumu izvešana tiks nodrošināta

Trešdien, 11. septembrī Ministru kabinets Rīgā ir izsludinājis ārkārtas situāciju saistībā ar Konkurences padomes lēmumu, kas uzdot pašvaldībai un SIA „Getliņi EKO” nekavējoties apturēt koncesijas līguma izpildi daļā, kas skar nešķiroto un dalīto sadzīves atkritumu savākšanu un pārvadāšanu.

Šajā sakarā Rīgas pašvaldība ir vienojusies ar lielākajiem uzņēmumiem, kas patlaban pilsētā nodrošina sadzīves atkritumu izvešanu, ka kompānijas turpinās atkritumu izvešanas pakalpojuma sniegšanu, jo viņu rīcībā ir nepieciešamais tehniskais aprīkojums kvalitatīva pakalpojuma nodrošināšanai. Atkritumu izvešanas pakalpojums tiks nodrošināts visā pilsētās teritorijā.

Iedzīvotājiem un  juridiskajām personām patlaban nekādas darbības saistībā ar atkritumu līgumu slēgšanu vai pārslēgšanu nav jāveic. Plašāka informācija tiks sniegta tuvākajā laikā.

Iedzīvotāji neskaidrību gadījumā jautājumus par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu var uzdot Rīgas domes Mājokļu un vides departamentam, zvanot pa tālruņiem: 67012986 un 67181241 vai rakstot uz e-pastu: atkritumi@riga.lv

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa

Foto: ilustratīvs (pexels.com)

TOP Komentāri

avatar