Rēzeknē no amata atbrīvoti trīs policisti

Šā gada janvāra sākumā VP Latgales reģiona pārvaldes darbinieki izmeklēja 21 gadu vecas Rēzeknietes slepkavību. Ļoti īsā laikā izmeklētājiem izdevās gan noskaidrot, gan aizturēt iespējamās vainīgās personas, to vidū bija arī kāda policista 16 gadus vecais dēls. Vienlaikus izmeklētāji arī konstatēja, ka slepkavības izdarīšanas naktī iespējamo vainīgo 16 gadus veco jaunieti kāda policijas ekipāža bija apturējusi, jo viņš vadījis auto bez auto vadīšanas tiesībām, tomēr sodīšanas vietā policisti jauno vīrieti nogādājuši mājās.

 

            Valsts policijas Iekšējās drošības birojā par konstatēto tika uzsāktas disciplinārlietas, kura šobrīd ir pabeigta, līdz ar to abi darbinieki, kas nepildīja savus tiešos pienākumus, ir saņēmuši bargāko iespējamo disciplinārsodu – atvaļināšanu no dienesta. Arī aizdomās turētā jaunieša tēvs šobrīd ir atbrīvots no amata.

 

            Savukārt, izvērtējot Rēzeknes iecirkņa Kārtības policijas nodaļas priekšnieces atbildību notikušajā, netika gūts apstiprinājums, ka viņa būtu saucama pie disciplināratbildības, tādēļ šobrīd viņa ir atjaunota dienestā. Jāpiebilst, ka vienlaikus VP priekšnieks Ints Ķuzis Latgales reģiona pārvaldes vadībai uzdevis stiprināt kontroles pasākumus pār darbiniekiem, lai līdzīgas situācijas nebūtu iespējamas.

2

TOP Komentāri

avatar
2 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
Ha!!!jou Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
jou
Viesis
jou

Vismaz atbrīvoja, bet vajadzēja tiesāt…

Ha!!!
Viesis
Ha!!!

Baigais sods – atbrīvošana no dienesta… pffff….