REZarin kopā ar Jordan Rys izdod deju mūzikas kompozīciju “Like 2 Go”

Pirms neilga laika deju mūzikas producents REZarin jeb īstajā̄ vārdā̄ Rūdolfs Elvis Zariņš̌ klajā laida singlu ”Take Care Of You” kuru iedziedāja amerikānis Joey Busse.

Pēc veiksmīga starta mūzikas straumēšanas platformā Spotify, sasniedzot vairāk kā 300 tūkstošus klausījumu, kā arī minot faktu, ka dziesma jau tikusi atskaņota vairākos desmitos Eiropas, Ukrainas un Krievijas radio stacijās, REZarin ir atpakaļ̧ ar jaunu, enerģisku elektroniskās deju mūzikas hitu ”Like 2 Go”. Šoreiz īpaši jāizceļ̧ sadarbību ar jauno, talantīgo mūziķi un dziedātāju Jordan Rys no Amerikas, kurš ir ne tikai šis dziesmas vārdu autors un to iedziedājis, bet arī ir labi atpazīstams specialajā̄ vidē, īpaši izceļot Tik Tok, kur viņam ir vairāk nekā̄ 1.6 miljoni sekotāju.

Jaunās dziesmas pamatā dzirdams izteikts REZarin producēšanas rokraksts – enerģiska basa līnija, spilgta melodija un lieliska skaņu balanss. Jordan Rys vieglais vokāls dziesmai piedod izteiktu šarmu, kas sajūtams arī dziesmas vārdos.

Pēc nosaukuma varētu šķist, ka dziesma ir par ceļošanu, taču to noklausoties top skaidrs, ka ceļošana šeit būs pārnestā̄ nozīmē̄.

Tāpat kā lielākā daļa no mums, arī REZarin jau agrīnā vecumā izrādīja lielu interesi par elektronisko mūziku. Pavadot daudz laika, klausoties dažādas pārraides un dīdžeju priekšnesumus, viņš veltīja laiku, lai izpētītu un izprastu DJ darbu un mūzikas producēšanas procesus. Apvienojiet mīlestību pret mūziku kopumā un vērtīgās taustiņ instrumentu prasmes, un ieraudzīsiet talantīgu jaunu vīrieti, kurš ļoti vēlas, lai pasaule ieklausās viņa mūzikā un izbauda to.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar