Represētie saņems svētku pabalstu – 75 eiro

Pabalsts tiek izmaksāts politiski represētajiem un nacionālās pretošanās kustības dalībniekiem – valsts pensiju saņēmējiem, kuri savu dzīves vietu deklarējuši Rīgā līdz 2014. gada 1.novembrim (tai skaitā sociālās aprūpes centros dzīvojošiem). Pabalsts tiek piešķirts reizi gadā, novembrī, bez iesnieguma un bez ienākumu un materiālās situācijas izvērtēšanas.

Svētku pabalstu var saņemt politiski represētās personas vai nacionālās pretošanās kustības dalībnieki uzrādot politiski represētās personas vai nacionālās pretošanās kustības dalībnieka statusu un personu apliecinošu dokumentu.

 

Rīdzinieki pabalstu varēs saņemt no 4. līdz 14.novembrim savās mikrorajona/rajona nodaļās: 4. un 5.novembrī Zemgales priekšpilsētā dzīvojošie; 6. un 7.novembrī Latgales priekšpilsētā dzīvojošie; 7.novembrī Vecmīlgrāvja, Vecāķu un Jaunciema mikrorajonā dzīvojošie; 10. un 11.novembrī Kurzemes rajonā dzīvojošie; 12. un 13.novembrī Vidzemes priekšpilsētā, Čiekurkalnā, Mežaparkā un Centra rajonā dzīvojošie; 14.novembrī Pētersalas, Jaunmīlgrāvja un Sarkandaugavas mikrorajonā dzīvojošie.

2013.gadā pabalstu politiski represētām personām saņēma 3434 rīdzinieki 171 700 latu apmērā, pabalsta apmērs bija 50 lati.

TOP Komentāri

avatar