Repere BDM izdod singlu “Hjūstona” un aicina uz koncertu Vagonu zālē

Īsi pirms koncerta Vagonu zālē 12. maijā, kurā pirmo reizi Latvijā uz skatuves kāps tikai hip hop izpildītājas – dāmas, pašmāju repere BDM klausītāju vērtējumam nodod savu jaunāko singlu “Hjūstona”. Dziesma atspoguļo tos iekšējos dialogus, kurus dažādu iemeslu dēļ cilvēki bieži vien nerisina klātienē.

Mēs tik daudz ko jūtam un pārdzīvojam, bet tikai reti darām to zināmu saviem līdzcilvēkiem, jo dažkārt apzināmies, ka tas nav tā vērts – otrs to nesapratīs, neuztvers vai varbūt viņam šīs sajūtas neko nenozīmēs. Diemžēl tas nav izņēmums pat attiecībās ar pašiem tuvākajiem cilvēkiem. Tādos mirkļos mēs ceram, ka mums gluži kā astronautiem kosmosa kuģa avārijas gadījumā palīgā nāks lielāks spēks no malas un visas problēmas atrisinās. Tikai dzīvē Hjūstona palīgā nenāk un ar visu, kas tevī iekšā gruzd un ir nepateiks, ir jātiek galā pašam,” par dziesmu stāsta hip hop māksliniece.

Dziesmai tapis arī videoklips, kurā repere iejūtas ārpus likuma esošas būtnes lomā, kas tuva cilvēka dēļ dodas paveikt noziegumu un risina vaļsirdīgu sarunu ar sevi, pastāstot par to, kas eskalējis situāciju tik tālu.

BDM dziesma “Hjūstona” tapusi “Mark1 records” ierakstu studijā. Dziesmu miksējis un māsterējis Marks Poikāns, kurš producējis arī godalgoto uzlecošās pašmāju elektroniskās mūzikas zvaigznes Vulturas debijas albumu. Viņš arī ir dziesmas “Hjūstona” mūzikas autors. Dziesma klausītājiem pieejama Youtube, kā arī populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs, tostarp Spotify.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar