Reinis Liepa un grupa “Street Conference” izdod singlu “NĒ”

Vasaras sākumā grupas “Street Conference” līderis, šovā X-Faktors iepazītais, Reinis Liepa izdeva videoklipu dziesmai “Always Empty”, kas ir grupas Pienvedēja Piedzīvojumi kompozīcijas “Jel” versija angļu valodā. Grupā uz brīdi Reinis darbojās viens, bet pavisam drīz no jauna nokomplektēja sastāvu. Vasarīgi karstai noskaņai drīz vien tapa jauna ideja oriģināldziesmai “NĒ”.

Kā stāsta dziesmas autors Reinis Liepa: ““NĒ” sevī apkopo gan saulaino zaļumballes tipa bezrūpību un laiskumu, gan roķīgu protestu un aicinājumu nepadoties vēlmei iztrakoties pie pēdējiem atvasaras saulrietiem.”

Jaunizdotās kompozīcijas ieraksts un mikss tapis studijā “Senču Sils”, Baltezerā, Rolanda Prīverta vadībā, savukārt, vokāla ieraksts un dziesmas masterēšana uzticēta Kārlim Šteimanim (KS Records).

Lielu paldies grupa saka Kristapam Čimbaram un Amēlijai Vincentei no “Vincent Entertainment”, kā arī Veltai Liepai.

Reinis Liepa aicina visus uz akustisko uzstāšanos ar fona mūziku 11.septembrī Bārā “Liepa”, Avotu ielā 23

Mākslinieks kopā ar apvienību “Street Conference” gada laikā ir izdevis 2 minialbumus – “22:45” jeb “Quarter To Eleven” un “Satan Is Coming To Town”, kā arī 2 singlus latviešu valodā – “Lai Naktīs” un “Pustumsā”. 9.septembrī klajā nāk dziesma “NĒ” , kuru tāpat kā pārējās iespējams noklausīties visās lielākajās mūzikas straumēšanas platformās.

Foto: publicitātes (J.Grozbahs)

TOP Komentāri

avatar