Reiniks piedāvā jaunu videoklipu “Dīvaini mierīgi”

Turpinoties pašizolācijas un mājās palikšanas laikam Latvijā un pasaulē, mūziķis Lauris Reiniks klausītāju un skatītāju vērtējumam nodod savu jauno dziesmu un mūzikas video ar nosaukumu “Dīvaini mierīgi”.  

Dziesmas Dīvaini mierīgi mūzikas autors ir pats Lauris Reiniks, bet tekstu radījis jaunais un talantīgais mūziķis no Jelgavas – Gatis Mūrnieks.

“Godīgi sakot, šis laiks nav īpaši radošs un nav lielas vēlmes kaut ko radīt un komponēt. Šis ir tiešām dīvains un ļoti mierīgs laiks. Varbūt tāpēc gribējās vienkārši pabeigt dziesmu, kuru sāku komponēt pirms sākās šī situācija, un ielikt vārdos, kas raksturotu to, kā es un, domāju, mēs daudzi šobrīd jūtamies. Tā ir dziesma par ilgošanos, neziņu un cilvēku mīlestību. Katram noteikti pietrūkst kaut kas cits, bet man visvairāk tas ir fizisks kontakts ar citiem cilvēkiem, draugiem, radiem – iet ciemos, svinēt, paspiest roku, apkampt, iedot buču. Viss tas, kas vēl pirms pirms pāris mēnešiem bija normāla komunikācija starp cilvēkiem. Atliek cerēt, ka visi kopā mēs palīdzēsim tam ātrāk beigties un atgriezīsimies normālā dzīvē,”  pauž Lauris.

Interesanti, ka dziesmas Dīvaini mierīgi  videoversijā Lauris Reiniks sadarbojas ar dokumentālo filmu režisoru Ivaru Zviedri, ļaujot ieskatīties kadros no viņa topošās filmas. Kā ziņots agrāk, Ivars Zviedris patlaban strādā pie savas jaunās dokumentālās filmas par Covid-19 ietekmi Latvijā, kas uz ekrāniem nonāks 2021. gadā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar