Raimonda Vazdika svin apaļu jubileju ar jaunām dziesmām un izrādēm

Raimondas Vazdikas dzimšanas dienā 14.maijā daudzpusīgā skatuves mākliniece nodos klausītāju vērtējumam jaunu dziesmu albumu “Vēstules rokrakstā smalkā”, kurš iznācis izdevniecības “Lauska” paspārnē. Prezentācija ar muzikāli teatrālu priekšnesumu notiks kultūras pilī Ziemeļblāzma. Raimonda ir gan dziesmu autore, gan galvenā izpildītāja, albumā ietverti arī dueti ar Ievu Akurateri un un Nauri Brikmani.

Visu dziesmu aranžijas veidojusi Ilze Grunte, kuras ģitāras spēle kopā ar Raimondas balsi veido klausītājiem jau labi pazīstamu skanējumu. Ierakstā piedalījušies daudzi muzikālās apvienības “Dzīve virs jumtiem” dalībnieki – Arnolds Kārklis, Māŗtiņš Linde, Uģis Vītiņš, Dace Vītola, Nauris Brikmanis, Artis Gulbis, Ivo Stankevičš Skrips u.c.. Albumā ir iekļautas14 dziesmas, no kurām 13 ir jaunas, bet dziesma “Kaija” jau skanējusi Raimondas pirmajā albumā “Labākās dienas”. Šoreiz tā iedziedāta kopā ar Ievu Akurateri. Dziesmu vārdu autore ir gan R. Vazdika, gan Latvijas ievērojamākie dzejnieki –  I.Ziedonis, J.Peters, E.Zālīte, P.Brūveris. 

Albums ierakstīts un samiksēts studijā ELAST 2020.gadā, tādēļ vairākas dziesmas jau piedzīvojušas pirmatskaņojumus Latvijas radiostacijās, kā arī iekļautas jaunākajās Raimondas režisētajās izrādēs “Māsas. Mīlestība nerūs” teātra klubā ’”Austrumu Robežā” un “Ilgojos pēc ilgu tramvaja” dažādos spēles laukumos. Dziesmu “Pasaciņa”,”Manam sargeņģelim” un “Laika logs” videoversijas skatāmas Youtube kanālā. Šoreiz māksliniece piedāvā īpaši ieklausīties dziesmā “Pirms dzērves projām dodas”, kas, protams, ir par mīlestību un tās līkločiem.

Raimonda Vazdika (1962) ir guvusi publikas atzinību vairākās jomās: aktrises karjerā iezīmējas viņas spēlētās Dezdemona, Marlēna Dītriha un Mirdza Ķempe. Izdevusi dzejoļu un stāstu krājumus “Rētas. Zelts” (2002) un “Neatskaties” (2018). Ierakstījusi mūzikas albumus “Labākās dienas” (2001) un “Neatskaties” (2006), darbojusies mūzikas grupā NSRD, piedalījusies vairākos TV šovos, dziedājusi duetos ar Renāru Kauperu un Ainaru Mielavu, ir grupas “Dāmu pops” dalībniece.

https://soundcloud.com/lauska/pirms-dzerves-projam-dodas

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar