Pret dzērājšoferiem – ar T-krekliem!

T-kreklu darbnīca ir pieejama: http://totiesdzivs.lv/kreklu-darbnica/.  Reģistrējoties ar kādu no sociālo tīklu profiliem, katrs virtuālās darbnīcas apmeklētājs varēs izvēlēties sev tīkamo krekla dizainu ar kādu no šī gada Jāņu kampaņas elementiem, ko papildināt ar asprātīgu tekstu. Tā krekla dizaineris, kurš iegūs visvairāk balsu un nokļūs dienas topa virsotnē, Jāņos varēsi tērpties jaunā apģērbā, tā mudinot draugus būt prātīgiem.

 

Kreklu varēs saņemt kafejnīcā „Birojnīcā”, Dzirnavu ielā 84 k-2 (Berga Bazārs), Rīgā. Par krekla saņemšanas dienu un laiku ar katru uzvarētāju sazināsimies personīgi.

 

Arī šogad CSDD kopā ar Satiksmes ministriju, Valsts policiju un sadarbības partneriem ar  kampaņu „Dusmīgs, toties dzīvs!” aicina: „Jāņu brīvdienās – nulle bojāgājušo!”. CSDD kampaņas pret braukšanu alkohola reibumā veido jau 15 gadus, kā rezultātā situācija  uz ceļiem ir jūtami uzlabojusies. Ja 2001.gadā dzērājšoferu izraisītajās avārijās bojā gāja 111 cilvēki, bet pērn gandrīz četras reizes mazāk – 29 bojā gājušie.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar