Policisti aiztur agresīvu ar nazi bruņojušos sievieti

Šā gada 12.februāra naktī Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz Pārdaugavu, kur pa Liepājas ielu skraidīja sieviete ar pamatīgu virtuves nazi. Policisti notikuma vietā ieradās aptuveni minūtes laikā un uzreiz sievieti pamanīja. Tajā brīdī viņa atradās ielas vidū, un bija redzams, ka viņai rokās ir prāvs tutenis un arī šķēres. Viens no policistiem pārrunu ceļā centās sievieti nomierināt, taču pārrunas nevedās, tādēļ uz notikuma vietu izsaukta vēl viena ekipāža, lai kundzi varētu aizturēt, tā, ka viņa nesavaino ne sevi, ne kārtības sargus.

Ar otras ekipāžas palīdzību sievieti izdevās iedzīt strupceļā. Ņemot vērā, ka sievietei nebija iespēju aizbēgt, policisti pret viņu nepielietoja elektrošoka pistoli, bet viens no policistiem pēc neilgām pārrunām ar pāris veiklām kustībām sievieti atbruņoja un aizturēja. Ap to pašu laiku notikuma vietā ieradās iepriekš izsauktie mediķi.

Ņemot vērā, ka sieviete jau iepriekš bija nonākuši mediķu redzeslokā saistībā ar garīga rakstura traucējumiem, policisti drošības pēc mediķus pavadīja līdz ārstniecības iestādei.

TOP Komentāri

avatar