Podruga izdod jaunu singlu un video „Make It Stop”

Podruga, dziedātājas Alises Stefanovičas un ģitārista Ričarda Dauksta elektropopa projekts, klausītājiem piedāvā jaunāko singlu – vasarīgi reibinošo „Make It Stop”.

Dziesma ir aicinājums pārstāt pārlieku uztraukties un ierobežot sevi, tā vietā ļaujoties piedzīvojumiem, mīlestībai un visam labajam, kas nāk kopā ar savu patieso vēlmju apzināšanos. „Pati skaņdarba tapšana bija ļaušanās kam jaunam un stilistiski atšķirīgam – tas iezīmējas Podrugai neierasti pacilājošajā skanējumā. Pēc 10 gadu pauzes beidzot atsāku arī spēlēt flautu, kas dzirdama dziesmas kulminācijā,” stāsta Alise Stefanoviča. „Ticam, ka „Make It Stop” kļūs par lielisku skaņu celiņu vasaras piedzīvojumiem!”.

Mūzikas video veidojušas audiovizuālās mākslinieces Diana Lelis un Marija Mickeviča (MNTHA). Dziesma ierakstīta un apstrādāta studijā „401”, sadarbībā ar pazīstamo hiphopa producentu Tabli (Tomu Horstu).

Podruga savu muzikālo darbību uzsāka 2016. gadā. Līdz šim izdoti trīs singli un minialbums „YPA!”, kā arī nospēlēti daudzi koncerti, tajā skaitā lielākajos Baltijas festivālos.

 

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar