Plānās pankūkas Galette

Gultā pasniegtas svaigi ceptas pankūkas ir lielisks veids, kā iepriecināt un palutināt mammu Māmiņdienā. Šogad “Dobeles dzirnavnieks” sadarbībā ar ēdienu blogeri Annu Birmani iesaka 8. maija rītā pārsteigt mammas ar gardām brokastu pankūkām, kas tapušas,  iedvesmojoties no citu valstu virtuvēm.

Plānās pankūkas Galette

Sastāvdaļas:

  1. “Dobeles dzirnavnieka” Plāno pankūku maisījums
  2. Gabaliņš cietā siera
  3. Olas
  4. Sagriezti šķiņķa gabaliņi
  5. Sāls, pipari

Pagatavošana:

  1. Pankūku mīklu pagatavo pēc norādījumiem uz iepakojuma. 
  2. Uzkarsē pannu. Uz pannas uzlej vienu kausiņu mīklas, ļauj tai izplūst pa visu pannas virsmu. Cep aptuveni 1 minūti.
  3. Pankūkai nedaudz atloka uz augšu visas četras malas, izveidojot kvadrāta formu.
  4. Pankūkas vidū uzsit veselu olu, uzber nedaudz sāli, piparus, uzliek vāku un ļauj olai savilkties. Apkārt olai uzber nedaudz sarīvētu sieru, uzliek šķiņķa gabaliņus vai citas piedevas pēc izvēles.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar