Pieskārieni, skūpsti un solījums sagaidīt pie cietuma vārtiem: kāda pāra aizturēšana Vecmīlgrāvī

8.aprīļa naktī Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu vīrieti Augusta Dombrovska ielā, kurš strīda laikā sācis savu mīļoto žņaugt. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas autopatruļa.

Likumsargi, ierodoties norādītajā adresē, pamanīja pie netālu esošās spēļu zāles divus manāmi iereibušus cilvēkus. Lai noskaidrotu notikušā apstākļus, pāris apturēts. Abi atklāja, ka pirms neilga laika tik tiešām strīdējušies, bet savas domstarpības atrisinājuši. Sieviete atklāja, ka nepieciešamības gadījumā pati būtu izsaukusi policiju.

Pārbaudot abu personu datus, atklājās, ka sieviete ir izsludināta meklēšanā. Pāris uzzinot, ka sievietei ir jādodas uz Valsts policiju, metās viens otra apskāvienos un sāka kaislīgi skūpstīties. Viņi savas darbības nepārtrauca pat pēc vairākkārtīgiem policistu aicinājumiem labprātīgi doties uz policijas auto. Vīrietis savu iepriekš žņaugto mīļoto pavadīja līdz policijas operatīvajam transportlīdzeklim un solīja viņu sagaidīt arī pēc iznākšanas no cietuma.

Policisti deva nedaudz laika, lai viens no otra varētu atvadīties. Sieviete nogādāta Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Rīgas pašvaldības policija

TOP Komentāri

avatar