“PeR” atdzīvina Džeimsu Braunu

“Neslēpšu, ka, rakstot šo dziesmu un liriku, es iepaidojos no tādiem fanka dārgakmeņiem kā Džeimsa Brauna, Rika Džeimsa un vēl virknes veco fanka mūziķu. Kopš bērnības esmu šī žanra fans, un pēc uzvaras šovā “Izklausies redzēts” sajutu, ka nav ko klusēt -jādodas fanka virzienā,” stāsta “PeR” solists Ralfs Eilands.

Šī gada maijā Ralfs plūca uzvaras laurus šovā “Izklausies redzēts”, kurā atveidoja vairākus pasaulē pazīstamus melnādainos mūziķus, tostarp Džeimsu Braunu, Reju Čārlzu un citus. Iegūto balvu – 5000 eiro – viņš ziedojis savai bijušajai skolai, Rīgas Valsts 3. ģimnāzijai. Ekspresīvie Ralfa priekšnesumi ne vienam vien radījuši jautājumu – vai viņa ciltskokā ir kāds melnādainais?

“Man ir teikts, ka iepriekšējā dzīvē noteikti biju melnādainais – tas ir lielākais muzikālais kompliments, ko savā dzīvē esmu saņēmis. Izdzirdot vai izpildot fanku manī pamostas spēcīgas vibrācijas – par to arī ir dziesma “Smile”. Nemeklējiet tajā dziļdomību kā pirmajā singlā “Jauns sākums”, šis ir fanks, šeit jāsmaida, jādejo līdz spēku izsīkumam! Es domāju, ka arī Džeimss Brauns pie šī gabala normāli “iekurtu uguntiņu”,” smejas Ralfs.

TOP Komentāri

avatar