Pēc sešu gadu pārtraukuma Ivo Fomins izdod jaunu albumu

6. maijā klajā nāk dziedātāja un dziesmu autora Ivo Fomina jaunākais studijas albums “Cilvēks” un aktuālās dziesmas “Tu man esi” video versija. Ilgi lolots un Ivo mūzikas uzticamo cienītāju ļoti gaidīts notikums. Dziedātāja iepriekšējais albums “Nekas jau nebeidzas” nāca klajā 2015. gadā un vairākas šī albuma dziesmas kļuva par īstiem latviešu mūsdienu rokmūzikas hitiem.

Jaunajā albumā iekļautas pavisam 12 dziesmas, no kurām vairākas klausītājiem vēl nav pazīstamas, taču tādas kā albuma tituldziesma “Cilvēks”, “Lai jau deg”, “Vēlreiz un vēlreiz”, kā arī šī brīža aktuālā dziesma “Tu man esi”, kura jau 2 nedēļas plūc visvērtīgākās nedēļas dziesmas laurus “Muzikālās bankas” iknedēļas aptaujā, vairs komentārus neprasa. Albuma dziesmas producējis pats Ivo Fomins sadarbībā ar savu daudzgadējo grupas partneri, ģitāristu Robertu Dinteru. Visu 12 albuma dziesmu vārdu autors ir Guntars Račs, ar kuru Ivo sadarbojies arī savu iepriekšējo albumu tapšanā. Albuma ierakstā piedalījušies arī Ivo grupas ilggadējie biedri Kristaps Eihvalds (bass) un Ēriks Hanzovskis (bungas).

Ivo Fomins: Ceru, ka mums būs izdevies jūs iepriecināt ar man raksturīgajām rokbalādēm un šo gadu laikā jau izskanējušām dziesmām. Paldies manam draugam un dziesmu vārdu autoram Guntaram, maniem grupas biedriem, grupas administratorei Ievai Bulai un kompliments CD dizaina autorei Montai Arnoldei! Es nemainos, es palieku pie tā, kas es esmu. Patīkamu klausīšanos!”

Ivo dziesmu līdzautors Guntars Račs: “Ivo ir vērtība pats par sevi. Viens no visstabilākajiem un vīrišķīgākajiem dziedātājiem Latvijā. Pēdējos gados labi attīstījis arī savas prasmes kā dziesmu mūzikas autors. Domāju, ka tas viņiem tāds labs tandēms ar Robertu Dinteru, kurš ne tikai labi ģitāru spēlē, bet arī palīdz producēt visu jauno materiālu. Par ko ir jaunās dziesmas? Būsiet “pārsteigti” – par mīlestību pret saviem tuvajiem un pasauli, par nepadošanos un savu sapņu neatlaidīgu realizāciju.”

Dziesmas “Tu man esi” video veidojis Kaspars Dvinskis (Dween Productions) un tas filmēts Liepājā, Ziemeļu fortos.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar