Patiess un aizkustinošs stāsts jaunā videoklipā no KK reperiem Denisa un Reika

Hip hop apvienības “Kreisais Krasts” (KK) reperis un MMA cīkstonis Deniss Stepanovs, kopā ar zināmo pašmāju mūziķi Reiku, uz svētkiem izdevuši savas dzīves iedvesmotu dziesmu un videoklipu. Denisu dzīve nav lutinājusi, tāpēc dziesma ir pateicība Denisa ģimenei, audžuģimenei un draugiem par atbalstu.

Deniss bērnībā zaudēja māti. Pēc smagās traģēdijas viņš turpināja dzīves gaitas pie saviem vecvecākiem. Ģimenei bija grūti atkopties pēc smagā zaudējuma, kas noveda pie dažādām grūtībām: nabadzības, alkohola un citiem izaicinājumiem. Neskatoties uz sarežģījumiem, ģimenes starpā vienmēr ir valdījusi mīlestība, kas Denisam devusi spēku nepadoties un vienmēr tiekties pretī saviem sapņiem un mērķiem.

Denisa audžumamma Ārija Martukāne, kura šī gada maijā saņēma Latvijas augstāko apbalvojumu “Trīs Zvaigžņu ordeni”, ir cilvēks, kurš pielika savu pirkstu, lai Denisa dzīvē sāktos pārmaiņas. Deniss 11 gadu vecumā nonāca Ārijas aizgādībā. Arī šajā ģimenē Denisu iemīlēja un pieņēma kā savējo. Todien zēna dzīvē sākās pārmaiņas.

Videoklipā redzami Denisa dzīvē tuvākie un svarīgākie cilvēki – vectēvs, māsa, māsas dēls, krustmeitiņa un audžumamma. Dziesmas piedziedājumā pievienojies arī Denisa labākais draugs, mūziķis Reiks.

Dziesma ir veltījums Denisa ģimenei, draugiem un klausītājiem, kas vienmēr snieguši motivāciju doties uz priekšu. Tās galvenais motīvs ir vērsts uz to, lai esam pateicīgi saviem līdzcilvēkiem par to, ka viņi ir mums blakus, viņi tic mūsu spēkiem un atbalsta. Kā Deniss pats izpilda dziesmas vārdos: “Ir lieta tāda, tas dzīves stāsts katram mums ir savādāks, bet ir tas vārds šeit, ir mums kāds, kura dēļ dzīvot ir tā vērts”. Viss ir mīlestībā un piedošanā.

Paldies par atbalstu – ģimenei, “Lucky Thirteen Workshop”, Tomam Ringam, Arvim Reikam, Jānim Šmēdiņam (Faktam) un Pēterim Upelniekam.

Deniss kopš 2016. gada ir pievienojies hip hop apvienībai “Kreisais Krasts”, taču turpina darboties arī pie solo projektiem.

TOP Komentāri

avatar