Pasakainas dēkas “Bērnu rītā” ar filmu “D’Artanvau un trīs Musketsuņi”

Šosvētdien, 23. janvārī, plkst. 11.00 kinoteātris Kino Bize aicina bērnus un viņu vecākus uz jaunāko animācijas filmu “D’Artanvau un trīs Musketsuņi”. Kā ierasts, pēc filmas apmeklētājiem būs iespēja radoši izpausties darbnīcā, kuras laikā darināsim Musketsuņu uzticamos zirdziņus.

D’Artanvau ir jauns musketieris, kurš sapņo par iespēju pievienoties leģendārajiem Musketsuņiem. Nonācis Parīzē, viņš pierāda musketsuņiem savas prasmes, iegūst viņu uzticību, un kopā viņi dodas aizstāvēt karali no ļaunā kardināla Rišeljē plāna pārņemt varu.

Filma tiks izrādīta latviešu valodā.

Iedvesmojoties no filmas tēmām, pēc seansa bērni ir aicināti turpināt dēkaino Musketsuņu rotaļu, no rokdarbu materiāliem izgatavojot savus Musketsuņu zirdziņus, kurus varēs ņemt līdzi uz mājām.

Lūdzam ievērot: apmeklējot kinoteātri, personai jāuzrāda personu apliecinošs dokuments un digitālais Covid-19 sertifikāts, kas apliecina vakcināciju pret Covid-19, vīrusa pārslimošanas faktu vai negatīvu Covid-19 testu. Ierobežojumi attiecas uz pieaugušajiem un bērniem, kas vecāki par 12 gadiem. Pasākuma vietā jālieto sejas maska un jāievēro droša distance no pārējiem apmeklētājiem.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar