Par Sievišķīgāko mājsaimnieci kļūst jaunā māmiņa

Lai pretendētu uz galveno balvu, olimpiādes dalībniecēm divu stundu laikā pēc iespējas labāk bija jāpaveic astoņi veikalu un sadarbības partneru sagatavotie pārbaudījumi. Turklāt nevis vienkārši jāpaveic, bet jādara to šarmanti un iznesīgi, jo vērīga žūrija vērtēja pretendentes dažādās nominācijās un apbalvoja atbilstošākās.

Dāmas uzdevumu veikšanā iedrošināja un uzraudzīja atraktīvi kungi – pavārs Mārtiņš Sirmais, itāļu izcelsmes mūziķis Roberto Meloni, aktieris un režisors Intars Rešetins, kā arī slavenu dāmu plejāde – daiļā dzimuma žūrijas pārstāves: aktrise Ieva Aleksandrova – Eklone, Māmiņu Kluba vadītāja un TV personība Kristīne Virsnīte, interjera dizainere Zane Skalberga, mamma, gardēde un TV seja Gundega Skudriņa un, protams, sievišķīgā Spices vadītāja Iveta Lāce. Savukārt Olimpiādi vadīja kolorīts pāris – populāri TV cilvēki: supermamma Liene Bērziņa un jaunais tētis Māris Grigalis.

Pasākuma galveno balvu – 500 eiro vērtu American Express Gold® karti pirkumiem Spice Home kopā ar interjera dizaineri Zani Skalbergu un titulu Sievišķīgākā mājsaimniece 2014ieguva Elīna Briģe. Pēc balvas iegūšanas Elīna nespēja valdīt prieku un dalījās iespaidos: „Pasākumam pieteicos dienā, kad tas tika izsludināts. Vēlējos sestdienu pavadīt interesantā noskaņā, bet tai brīdī nekādi nevarēju iedomāties, ka iegūšu galveno balvu… Pasākuma laikā mani atbalstīja astoņus mēnešus vecais dēlēns Rolands, kurš braši turēja līdzi. Uzvara bija negaidīta, bet, protams, patīkama.Tas bija šoka moments, mani pārņēma prieks un satraukums, lūpas trīcēja, pasmaidīt nevarēju – galu galā tituls šogad ir mans! Paldies par šo burvīgo iespēju izrauties no ikdienas dzīves un nokļūt tik fantastiskā, prieka, emociju un balvu pilnā pasākumā. Dāmas, mēs visas esam uzvarētājas!”

Spice Home simpātiju balvu ieguva Iveta Safranoviča. Veikala Jysk Gudrās pircējas balvu ieguva Arta Pavlovska. Par Rito Fotogēniskāko mājsaimnieci tika atzīta Elīna Tāre. Nominācijā Deserta meistare uzvarēja un balvā Rasa produktu grozu saņēma Laima Kubliņa. Nominācijā Odziņa un balvā Douglas produktus ieguva Liene Āriņa. Par Alandeko un Monton Modīgāko mājsaimnieci tika atzīta Agnese Skovronska. Nominācijā Veiksminiece uzvarēja Irina Hortjunova-Ežerskite, iegūstot dāvanas no Dobeles Dzirnavnieka un Nakts mēbelēm. Par Virtuves mākslinieci tika atzīta Inese Beļtjukova iegūstot balvas no Iecavnieka un Otilie Home. Enerģiskās mājsaimniece titulu ieguva un ķerru pilnu ar Dasukker cukuru saņēma Dace Kalniņa.

„Patiess prieks, ka gadu no gada Mājsaimnieču olimpiādepulcē skaistas, laimīgas, atraktīvas un iedvesmojošas dāmas un viņu ģimenes. Interesantie uzdevumi, atsaucīgie žūrijas dalībnieki un lielais skaits skaisti tērpto jaunkundžu un dāmu tirdzniecības centru Spice Home pārvērš par svētku vietu. Gaisā virmo pozitīva enerģija, kuru sajūt ikviens un tas ir labākais ieguvums mums visiem. Uz tikšanos Mājsaimnieču olimpiādē 2015!” savās emocijās dalās t/k Spice direktore Iveta Lāce.

Mājsaimnieču olimpiāde nav sacensības, bet gan svētki visai ģimenei. Aktivitātes, balvas un pārsteigumi gaidīja ne tikai olimpiādes dalībnieces, bet arī viņu līdzjutējus – vīrus, bērnus un citus ģimenes locekļus. 

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar