Par Gogoļa tuneļa apķēpāšanu aizturēti divi vīrieši

24.novembrī pulksten 23.00 Rīgas pašvaldības policijas Rīgas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kameru Gogoļa tunelī ievēroja divus vīriešus, kuri, ejot cauri tunelim, no somas izņēma krāsas baloniņu un aizpūta vienu no kamerām, bet pēc tam baloniņu pavērsa arī otras kameras virzienā. Cauri aizkrāsotajai kamerai ievērots, ka viens vīriešiem apzīmē arī tuneļa sienu. Informācija nodota tuvākajām Rīgas pašvaldības policijas autopatruļām.

Vienlaikus RPP Rīgas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur apkārtnē izvietotajām kamerām sekoja vīriešu pārvietošanās virzienam un nodeva informāciju uz notikuma vietu aizsūtītajām ekipāžām.

Policisti pie tirdzniecības centra “Origo” pamanīja divus aprakstiem atbilstošus vīriešus. Abām personām rokas bija sasmērētas ar krāsu.  Pēc vīriešu aizturēšanas, lūgts uzrādīt mugursomu saturu. Abām personām somās atrasti vairāki krāsu flakoni.

Viens no vīriešiem pārrunu laikā uzsāka strīdu ar likumsargiem, apgalvojot, ka tikko izkāpis no sabiedriskā transporta un neko par notikušo nezinot. Vēlāk likumsargi, apskatot pilsētas videoierakstus, atklāja, ka tieši pretenziju cēlējs aizpūtis divas no tunelī izvietotajām kamerām.

25 un 28 gadus vecie vīrieši nogādāti tuvākajā Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Foto:RPP

TOP Komentāri

avatar