Pagarināta pieteikšanās nometnei “Gribu būt ornitologs!”

Nometnē dalībnieki mācīsies pazīt tuvākajā apkārtnē dzīvojošos putnus, dosies dienas un nakts ekspedīcijās, kuru laikā ķers un gredzenos putnus kopā ar ornitologu Oskaru Keišu un citiem dabas pētniekiem, apgūs putnu dziesmas un to ierakstīšanas pamatus kopā ar ornitologu Edmundu Račinski, pētīs pūču atrijas, gatavos putnu būrīšus un tos izvietos dabā, kā arī pavadīs laiku ar vienaudžiem un pieaugušajiem, kurus aizrauj putnu pasaule. Kopā nedēļas laikā nodarbības un ekskursijas vadīs vairāk nekā desmit ornitologi un dabas pētnieki. Tās noslēgumā plānota Ģimenes diena, kuras laikā viesiem būs iespēja iepazīties ar nodarbību laikā veikto, kā arī pašiem uzzināt jaunas lietas putnu jomā.

 

Nometnē aicinām piedalīties jauniešus vecumā no 10 līdz 16 gadiem, kurus interesē putni un viss ar tiem saistītais. Lai piedalītos, brīvā formā jāsagatavo pieteikums, kurā norādāma:

– līdzšinējā pieredze ar putniem (būrīšu gatavošana un izlikšana, dalība ekskursijās, patstāvīgi putnu vērojumi u.c.),

– kāpēc vēlas piedalīties,

– ko gribētu nometnes laikā iemācīties un

– kā izmantos iegūtās zināšanas turpmāk,

– vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru un e-pasta adresi saziņai.

Pieteikumu var veidot rakstiski, foto, video vai kādā citā formā. Gatavais pieteikumu elektroniski jānosūta līdz 2014. gada 9. jūnijam uz freiberga.inga@gmail.com!

 

Foto: Andris Dekants

TOP Komentāri

avatar