Ozoliņš publiski stāsta, kā saprast, ka esi tikai viņa mīļākā un nekas vairāk

Noslēdzoties aptaujas pirmās dienas rezultātiem, sākotnējais satura līderis bijis izvēles variants “Pazīmes, kas liecina, ka Tu esi tikai viņa mīļākā (un nekas vairāk)”, tāpēc Miks uzreiz ierakstījis īsu video par šo tēmu, kuru varēja noskatīties visas sievietes, kas aizpildīja anketu.

Mika anketu internetā aizpildījušas vairāk kā 1000 dāmas un aptaujas rezultāti norāda, ka lielākā sieviešu interese ir par to “Kā uzzināt vīrieša patiesos nodomus?”

Savukārt, Mika seminārs par vīriešu patieso nodomu atklāšanu notiks ceturtdien, 12.jūnijā, plkst. 21:00 pēc Latvijas laika. Vietu skaits gan ir ierobežots, tāpēc reģistrēties nepieciešams laicīgi. Semināram iespējams pieteikties šajā lapā:

https://confidencemethod.leadpages.net/seminars-sievietem/

“Mēs mēģinam labāk saprast pretējo dzimumu, lai “optimizētu” visu attiecību procesu- no iepazīšanās līdz pat ģimenes nodibināšanai (atkarībā no katra cilvēka mērķiem un prioritātēm). Šie atbilžu rezultāti liecina, ka sievietes gluži vienkārši nevēlas tērēt savu laiku uz vīriešiem, ar kuriem viņām šie kopējie mērķi nesakrīt. Tāpēc viņas vēlas vieglāk un maksimāli ātrāk atklāt- kādi tad ir iepazītā vīrieša patiesie nodomi?”, piebilst Miks.

Ozoliņš jau vairāk kā gadu palīdz klientiem no ASV, Latvijas, Norvēģijas, Vācijas, Tadžikistānas, Skotijas, Kanādas un Anglijas sasniegt tieši viņiem vēlamos rezultātus attiecību veidošanā.

TOP Komentāri

avatar