Oktobrī palielinājies pieprasījums pēc dārzeņiem un augļiem

Īpaši aktīvi pircēji oktobrī iegādājušies dažādus augļus un dārzeņus. Visbiežāk pircēju groziņos nokļuvuši banāni, kuri iegādāti par 53% vairāk nekā septembrī. Tāpat augsts pieprasījums bijis pēc gaišajām vīnogām. Salīdzinot ar mēnesi iepriekš, oktobrī iepirkumu groziņos tās iegūlušas par 59% biežāk. Pieprasītāko produktu top 5 ir arī tomāti ķekaros – tiem, salīdzinot ar septembri, oktobrī ir bijis rekordaugsts pieprasījuma pieaugums – 198%.

“Maxima Latvija” Zīmola un komunikāciju departamenta direktore Viktorija Gulbe stāsta, ka produktu izvēlē sezona ir ļoti būtisks faktors: “Apskatot oktobra pārdošanas datus, secinām, ka mūsu klienti labprāt “paildzina” vasaru, iegādājoties dažādus augļus un dārzeņus, kuri vienlaikus arī palīdz imunitātes stiprināšanai. Tā līdzās pirktākajiem produktiem oktobrī atrodams veselīgais avokado un paprika, kā arī citroni, pēc kuriem pieprasījums pagājušajā mēnesī audzis par trešdaļu (33%).”

Aukstais laiks cilvēkus pievērsis arī sātīgu maltīšu gatavošanai, ko pierāda pieaugušais pieprasījums gaļai un zivīm. Izvēloties gaļu, par pircēju absolūtu mēneša favorītu kļuvusi vistas gaļa. Rudenī palielinājies arī pieprasījums pēc kulinārijas izstrādājumiem.

Foto: maminuklubs.lv

 

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
1 Komentāru autori
Laure Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Laure
Viesis
Laure

Labdien,
Es rakstu, lai informētu jūs, ka mēs piedāvājam personas aizdevumiem ar 2% procentu likmi. Mēs jums var sniegt aizdevumus, lai iegādātos traktoru vai zemē, tā jūs varat darīt, lauksaimniecība, zivsaimniecība vai cita lietas, ko jūs vēlaties darīt. Sazinieties ar mums tieši pa pastu: sduplens@gmail.com
Whatsapp : +33 7 52 70 66 79
Ar laba vēlējumiem