Noslēgusies 20.starptautiskā Ledus skulptūru festivāla 2.diena

Mazos festivāla apmeklētājus izklaidēja radošās apvienības “Teātris un Es” uzvedums bērniem “Baltā lāča Ziemas koncerts” un tādas izrādes, kā “Mazā raganiņa” un “Fantazētāji”.  Jaunāko festivāla viesu vispieprasītākie objekti ir ledus labirints un ledus slidkalniņi.

Vakarpusē uz festivāla galvenās skatuves Jāņa Čakstes bulvārī uzstājās tādi mākslinieki kā Samanta Tina, Tadas Rimgaila un Latvijas X Faktora dalībnieki! Grandiozi aizvadīts arī ledus skulptūru veidošanas paraugdemonstrējumu duelis, kurā sacentās Latvijas un Lietuvas titulētākie tēlnieki – Kārlis Īle un Donatas Mockus.

Paraugdemonstrējumu duelis notiks arī 11. februārī, festivāla noslēguma dienā. Šajā duelī sacentīsies iepriekšējo Starptautisko Ledus skulptūru festivālu konkursu laureātes: Agnese Rudzīte-Kirillova un Sanita Rāviņa. Uz skatuves Jāņa Čakstes bulvārī koncertēs tādi populāri mūziķi kā “Mesa” un “Bermudu Divstūris”. Visa festivāla laikā apmeklētāji aicināti apskatīt vairāk nekā 65 ledus objektus- lielformāta ledus foto skulptūras, ledus bārus, 15 komandu un 30 mazās ledus skulptūras.

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar